Avārijās Latvijā izdzisušas trīs cilvēku dzīvības (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Avārija. Ilustratīvs foto
Avārija. Ilustratīvs foto Foto: Pixabay

Svētdien Latvijā reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā trīs un cieta vēl 28 astoņi cilvēki.

Kādā ceļu satiksmes negadījumā Latgalē vakar gājuši bojā divi cilvēki. Policijā informēja, ka avārija notika pēc plkst.14 Rēzeknes novadā, uz ceļa Rēzekne-Dagda, no ceļa nobraucot automašīnai "Audi". Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā miesas bojājumus guvuši 1980.gadā un 1987.gadā dzimuši vīrieši, savukārt 1968.gadā un 1987.gadā dzimuši vīrieši no gūtiem miesas bojājumiem gāja bojā.

Savukārt vakar pēc plkst.23 Olaines novada Pārolainē, uz Jelgava šosejas notika ceļu satiksmes negadījums, kurā vadītājs ar "Toyota" markas automašīnu uzbrauca gājējam, kurš no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Svētdien 14 cietušie reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, septiņi - Latgalē, četri - Zemgalē, divi - Kurzemē, bet viens - Vidzemē. No cietušajiem viens bija gājējs, bet pieci - velosipēdisti, vairums no kuriem iekļuva negadījumos galvaspilsētā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 17 autovadītājus: piecus - Rīgas reģionā, četrus - Zemgalē, pa trim - Kurzemē un Vidzemē, bet divus - Latgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 219 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 55 autovadītāji, Vidzemē - 53, Kurzemē - 45, Zemgalē - 43, bet Latgalē - 23 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 433 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu