Izsludina pieteikšanos "Rīgas gaismas" direktora amatam

CopyLinkedIn Draugiem X
Apgaismes laternas rudens kokos.
Apgaismes laternas rudens kokos. Foto: Ieva Čīka/LETA

Izsludina pieteikšanos pašvaldības aģentūras "Rīgas gaisma" direktora amatam

Kandidātiem ir jābūt augstākajai izglītībai, vēlams inženierzinātnēs vai elektrozinībās, valsts valodas zināšanām C2 līmenī un angļu valodas zināšanas vismaz B2 līmenī.

Pretendentiem jābūt nevainojamai reputācijai un vismaz trīs gadu darba pieredzei iestādes vadītāja, vadītāja vietnieka vai lielas struktūrvienības vadītāja amatā vai vismaz trīs gadu darba pieredzei kapitālsabiedrības valdes vai padomes locekļa amatā.

No kandidātiem tiks prasīta izpratne par valsts pārvaldi, pašvaldības darbu un administratīvo procesu iestādē un izpratne par citiem ar darbības jomu saistītiem jautājumiem.

Interesenti dalībai konkursā var pieteikties līdz 30.septembrim.

Aģentūras galvenais uzdevums ir Rīgas pašvaldības īpašumā esošo pilsētas ceļu (ielu), laukumu, parku un citu objektu ārējās apgaismošanas tīklu ekspluatācija, remonts un to kvalitatīvo rādītāju uzlabošana.

Kopā Rīgā ir 1640 izgaismotas ielas, parki, skvēri, dzīvojamie masīvi. Aģentūra "Rīgas gaisma" apkalpo vairāk nekā 49 000 gaismas punktu, 37 000 balstu, 1900 kilometrus kabeļu un gaisa vadu līniju ap 4000 elektrisko sadales punktu.

Aģentūra apkalpo arī 46 Rīgā uzstādītos elektriskos pulksteņus.

Tajā strādā 150 darbinieki.

LETA jau ziņoja, ka 18.augustā Rīgas dome atbalstīja Jāņa Drulles atbrīvošanu no pašvaldības aģentūras "Rīgas gaisma" direktora amata.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu