Ko dzirkstošu sola zvaigznes? Septembra mēneša horoskops katrai zīmei (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Foto: shutterstock.com

Septembrī vēlams iesākt un censties apdarīt svarīgos darbus, jo mēneša beigās planēta Merkurs ieņem negantu stāvokli. Astrologi to dēvē par retrogrādo kustību, kas rada piņķerēšanos dažādās sadzīviskās lietās. Toties labs laiks jaunu zinību apguvei. Bet par visu pēc kārtas.

Līdzīgi kā augustā, arī septembrī tā dēvētie „lielie debesu spēlētāji” Jupiters, Saturns, Urāns, Neptūns, Plūtons nerāda lādzīgu vaigu.

Un, kā jau rakstīju iepriekš, minētās planētas astroloģijā saistās ar globāliem notikumiem. Tā ir ierastās kārtības drupināšana, varas pārdale, migrācija, robežu jaukšana un celšana, dažādu spēku cīņas un ilūzijas. Ja atskatāmies uz augusta notikumiem, tad šīs tendences pasaulē izpaudās visai spilgti. Un šīs tēmas joprojām būs aktuālas. Ilgi. Taču dzīvi apturēt mēs nevaram un ir lietas, ko ietekmēt arī nevaram.

„Dievs, dod man rāmu garu pieņemt visu, ko nespēju ietekmēt, drosmi ietekmēt visu, ko spēju, un gudrību vienmēr atšķirt vienu no otra,” tā Kurts Vonnegūts.

Tad nu darbojamies, jo mums tomēr katram sava zvaigžņu karte, savas iespējas un riski. Šāds spriedzes laiks ir noderīgs, lai attīstītos, mācītos, paplašinātu redzesloku, daudzas planētu kombinācijas tam labvēlīgas.

Jaunus uzņēmumus reģistrēt nevajadzētu, bet citus darbus apturēt nevaram un darām, kas jādara. Svarīgās lietas būtu vēlams paveikt vai vismaz iesākt līdz 27. septembrim, kad Merkurs ieņem retrogrādo stāvokli. Vēlāk īpaši uzmanīgam jābūt darījumos, ar dokumentiem, nevajadzētu pirkt auto vai sadzīves tehniku.

Parasti uzmanība pievēršama arī pilnmēness dienai, jo šajā laikā vairāk nekā citkārt var saviļņoties emocijas. 21. datumā agrā rīta/nakts stundā Mēness pilnā fāze Zivju zodiaka zīmē. Tā kā ietekme jūtama jau iepriekš, tad 20. datuma vakars piemērots kādam mīļi romantiskam pasākumam un mierīgai relaksācijai. Savukārt 21. datumā Mēness nonāk Auna zodiaka zīmē un tad gan jāuzmanās no strīdiem un sakāpinātām emocijām.

22. septembra vakarā Saule nonāk Svaru zodiaka zīmē un sākas astronomiskais rudens.

Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu