Festivāls LAMPA ⟩ Politiķu cepiens

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

LAMPAS kulminācijā Cēsīs Ruckas parkā un tiešraidē notika viens no visdrosmīgākajiem un ierasti apmeklētāju gaidītākajiem notikumiem “Politiķu cepiens”, ko vadīja Jānis Skutelis. 

Šogad ilggadējie LAMPAS kurbulētāji Rūdolfs Kugrēns, Anete Konste, Edgars Bāliņš un aktieris Jānis Kronis cepināja iekšlietu ministri Mariju Golubevu (“Attīstībai/Par!”), tieslietu ministru Jāni Bordānu (Jaunā konservatīvā partija) un Saeimas deputātu Vjačeslavu Dombrovski. Par cepiena spārnoto frāzi kļuva Jāņa Bordāna izteikums: “Aiz loga jau 21. gadsimts.”

Politiķi nepalika atbildi parādā cepinātājiem, asprātīgi apliecinot, ka viņiem netrūkst dūšas pasmieties par sevi un ļaut to darīt citiem, piemēram, Jānis Bordāns atzina, ka arī ceļojumos dodas uz konservatīvām ārzemēm, un kārtīgi pagrilēja arī pašus cepinātājus. Marija Golubeva atklāja, ka LAMPA ir viņas pirmais festivāls šogad, un, ja citiem cilvēkiem bija “Rīga-Jūrmala”, viņai bija Rīga-Daugavpils-robeža. Savukārt Vjačeslavs Dombrovskis ironizēja, ka tie paši cilvēki, kas pirms 10 gadiem rosināja iesaistīties politikā, tagad brīnās, ko viņš dara politikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu