Apprecējies repa sliktais zēns Morgenšterns

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ar grandiozu ballīti laulības ostā iestūrējis skandalozais 23 gadus vecais krievu reperis Morgenšterns (Ališers Tagirovičs Vaļejevs) un viņa 21 gadu vecā mīļotā Dilāra Zinatuļina.

Kāzas notikušas 31. augustā, par tām vietnē "Instagram" informēja arī pats Morgenšterns.

Morgenšternam pirms Dilāras satikšanas bija jāveic vairāki uzdevumi, piemēram, jāvelk zobu bakstāmie ārā no ābola un pie katra kociņa izvilkšanas jāpasaka, kas viņam mīļotajā visvairāk patīk.

Abi pēc kāzu ceremonijas kāpa limuzīnā, lai dotos uz kāzu neoficiālo daļu. Kāzās piedalījās arī Krievijā populārā TV personība Ksenija Sobčaka, kura jaunajam pārim kāzu oficiālajā daļā izteica laba vēlējumus turpmākajā dzīvē. 

Negaidītu muzikālu pārsteigumu jaunlaulātajiem sagādāja šovmenis, aktieris un komiķis Artūrs Pirožkovs. 

Morgenšterns un Dilāra iepazinās kopīgā draugu ballītē 2017. gadā, pirms vēl reperis bija kļuvis slavens un bagāts, un, lai gan simpātijas neradās uzreiz - Dilārai Morgenšterns šķita biedējošs, bet puisis bija pārāk piedzēries, lai tikšanos vispār atcerētos, abi ar laiku tomēr kļuva par pāri.

2019. gada rudenī gan jaunie cilvēki pašķīrās pēc Morgenšterna iniciatīvas, lai viņš varētu pievērsties radošajai darbībai un uzdzīvei, tomēr jau 2020. gada vasarā pāris atkal bija kopā.

Pāris par saderināšanos paziņoja šā gada jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu