Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 2. septembrim.

AUNS

Ceļš uz panākumiem nebūs mierīgs. Steigā slēgtās vienošanās vai dotie solījumi var sagādāt problēmas. Visas sarunas šodien risini īpaši nosvērti un ar pārliecinošiem argumentiem.

VĒRSIS

Būs sajūta, ka esi uz radošā pacēluma viļņa un neviena jūra nav par dziļu. Ir vērts realizēt pat visdrosmīgākās ieceres. Darbā būsi pirmajās rindās, kas tiks atbilstoši novērtēts.

DVĪŅI

Ja vēlies ko sasniegt, tad rēķinies, ka būs jāstrādā sviedriem vaigā, toties sasniegumi būs stabili un nesīs labumu. Šī diena piemērota prezentācijām un kompanjonu meklējumiem.

VĒZIS

Spēcīga naudas enerģija, tāpēc jābūt ļoti prātīgam – var būt gan ieguvumi, gan zaudējumi. Kādam var pavērties peļņas un nopietnu darījumu iespējas. Rīkojies!

LAUVA

Rūpīgi plāno finanses, un netērē naudu bez apdoma, tā var atnākt un aizplūst negaidot. Lai nerodas dažādi pārpratumi, visas neskaidrās situācijas atšķetini un izrunā līdz galam.

JAUNAVA

Tuvojoties darba nedēļas izskaņai, var sākties neliels stress, jo daži plānotie darbi vēl nav paveikti. Rīta arī ir diena, un pēc tam būs atkal jauna darba nedēļa. Nevajag satraukties.

SVARI

Tavs trumpis būs labas, radošas un oriģinālas idejas. Darbā vai biznesā nebīsties no netradicionāliem risinājumiem un jauninājumiem. Tie nesīs labumu un atzinību.

SKORPIONS

Laiks piepildīt senas ieceres un plānus, daudz kas ies no rokas un izdosies. Rezultāts dos gandarījumu sirdij un labumu materiālā izteiksmē. Esi uzmanīgs ar līgumiem.

STRĒLNIEKS

Nekreņķējies par darba lietām un neiesaisties savstarpēju attiecību skaidrošanā. Ja notiek kādas pārmaiņas, reorganizācija vai rodas jauni pienākumi, uzņem to mierīgi.

MEŽĀZIS

Tāda interesanta diena. Dažu brīdi enerģijas pacēlums un vēlme darboties. Dažu brīdi gribas bezdarbībā sēdēt un teikt, ka viss slikti. Varbūt vienkārši esi uzņēmies pārāk daudz.

ŪDENSVĪRS

Ideju ģeneratoram Ūdensvīram miera nav ne mirkli. Tavas ieceres gūs atzinību, un jāsāk domāt, kā tās realizēt praktiski. Sāc pētīt un iedziļinies atbalsta mehānismu iespējās.

ZIVIS

Veiksmīga diena lietišķām darīšanām, sabiedriskām aktivitātēm un kontaktiem ar ārzemēm. Var gadīties satikt cilvēkus, ar ko veidojas ilgtermiņa sadarbība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu