Andželīna Džolija atzīst, ka laulībā ar Bredu Pitu baidījusies par savas ģimenes drošību

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Andželīna Džolija un Breds Pits
Andželīna Džolija un Breds Pits Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Andželīna Džolija jaunākajā intervijā atklāj viņas un Breda Pita šķiršanās aizkulises.

Intervijā laikrakstam "The Guardian" Andželīna Džolija sīkāk skaidroja ilgo šķiršanās procesu. Aktrise apgalvoja, ka laulības laikā baidījusies par ģimenes drošību.

"Es neesmu tāds cilvēks, kurš pieņem lēmumus viegli. Man vajadzēja daudz laika, lai es saprastu, ka man ir jāšķiras no savu bērnu tēva," intervijā sacīja Džolija.

Kā zināms, Džolija un Pits pēc 10 gadu ilgas draudzības salaulājās 2014. gadā. Džolija iesniedza laulības šķiršanas pieteikumu 2016. gadā. Lai gan bijušie mīļotie tagad ir juridiski šķīrušies, viņi joprojām cīnās par savu sešu bērnu aizbildniecību.

Par pēdējiem pieciem gadiem Džolija sacīja, ka šķiršanās bijusi traumatiska, un piebilda: "Es domāju, ka zināmā mērā tāda kopumā ir bijusi pēdējā desmitgade. Es daudz ko nevaru teikt. Es domāju, ka dienas beigās, pat ja jūs un daži cilvēki, kurus mīlat, esat vienīgie cilvēki, kas zina jūsu dzīves patiesību, par ko jūs cīnāties vai ko upurējat, vai ko esat izcietuši, jūs esat mierā ar to neatkarīgi no visa tā, kas notiek apkārt."

Vēl viena problēma, kas radusies laulības laikā, bijusi Breda Pita vēlme sadarboties ar seksuālā uzmācībā notiesāto producentu Hārviju Vainstīnu, kurš, pēc viņas teiktā, aktrisi ļaunprātīgi izmantojis.

"Es brīdināju cilvēkus par viņu. Es atceros, kā teicu Džonijam, savam pirmajam vīram, lai viņš nodod ziņu citām sievietēm, ka Vainstīns ir bīstams un ar viņu nevajag tikties. Man tika lūgts filmēties filmā "Aviators", bet es atteicu, jo bija iesaistīts Vainstīns. Es nekad vairs ar viņu nevēlējos satikties. Man bija grūti, kad Breds to tomēr darīja," sacīja aktrise. 

Džolija apgalvoja, ka Pits lūdzis Vainstīnu strādāt par producentu trillerī "Killing Them Softly". "Mēs strīdējāmies par šo tematu, protams, tas sāpināja mani," sacīja Džolija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu