Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 7. septembrim.

AUNS

Tu esi līderis un spēj ar savu enerģiju aizraut citus. Ja šobrīd strādā algotu darbu, ir vērts apsvērt domu par ģimenes biznesu. Turi kārtībā naudas lietas, rūpīgi seko ienākošiem maksājumiem un rēķinu apmaksai.

VĒRSIS

Šodien kārtojamas dažādas lietišķās darīšanas. Sagatavojies tām rūpīgi - iespējami negaidīti pavērsieni. Pievakarē labi atpūties, jo rīt darbs atkal prasīs iedvesmu.

DVĪŅI

Iespējas iesaistīties jaunos projektos rūpīgi izvērtē no izdevīguma viedokļa. Ar to vien, ka interesanti – nepietiks. Lietišķajā jomā esi precīzs, it īpaši, ja darīšana ar dokumentiem.

VĒZIS

Varbūt tiksi aicināts iesaistīties kādās sabiedriskās vai labdarības aktivitātēs. Izvērtē atdevi un piedalies pasākumos, no kuriem ir kāda jēga. Pretējā gadījumā būs žēl izšķiestā laika.

LAUVA

Ja iespējams, uzņemies kādus papildus darbus, kas paveicami brīvajā laikā. Tas ļaus papildināt bankas kontu. Kādam var izveidoties jauna ilgtermiņa sadarbība.

JAUNAVA

Pirmajā vietā darbs, strādāsi ar atdevi un arī radošas iedvesmas netrūks. Taču neaizmirsti mājas pienākumus un parūpējies par ģimeni. Iespējams, bērniem vajadzīgs tavs padoms.

SVARI

Ja kaut kas nerit pēc plāna, nesatraucies par sīkumiem un neņem tuvu pie sirds. Jaunus kontaktus un pazīšanās izvērtē ar kritisku skatu un nepaļaujies uz citu solījumiem.

SKORPIONS

Derētu papildināt zināšanas, it īpaši tehnoloģiju jomā. Jauna informācija ļaus paraudzīties uz lietām no cita skatupunkta. Kaut arī darāmā pilnas rokas, domas ik pa laikam kavēsies pie sirdslietām.

STRĒLNIEKS

Nemierīga diena. Jāsadala uzmanība starp darba un mājas pienākumiem. Var mainīties plāni un situācijas, jāpaspēj vairāk, nekā biji plānojis, jāpalīdz atvasītēm saistībā ar mācībām.

MEŽĀZIS

Jāķeras pie labi izplānotiem darbiem, to realizācija nesīs peļņu. Nedrīkst paļauties uz veiksmi vai pret naudas lietām attiekties vieglprātīgi. Neuzsāc neko, ja nav skaidra samaksas kārtība.

ŪDENSVĪRS

Dvēselē revolucionāras noskaņas. No vienas puses noteiktais dienu ritms ir laba lieta, no otras – Ūdensvīram allaž vajag pārmaiņu, vajag doties uz priekšu. Jāizlemj, kas šobrīd svarīgi.

ZIVIS

Šodien neuzņemies pārāk daudz pienākumu un mēģini netērēt laiku, uzklausot citu dzīvesstāstus. Lieliska diena jauniem plāniem, mācībām, autoritātes stiprināšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu