Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 8. septembrim!

AUNS

Darbā neskopojies ar idejām un mēģini no tām iegūt materiālo labumu. Vari meklēt sadarbības partnerus vai sponsorus. Vakarā palutini sevi, apmeklējot kādu izklaides pasākumu vai krodziņu.

VĒRSIS

Ja rodas vēlēšanās darbā vai dzīvē kaut ko mainīt, tad dari to pamazām. Vispirms izvērtē, ko vari iegūt un ko zaudēt. Vakarā parūpējies par saviem mīļajiem un dalies svarīgākajā.

DVĪŅI

Būtisko vai pretrunīgo informāciju rūpīgi pārbaudi, jo katrs notikumus pasniedz sev izdevīgā gaismā. Ja paļausies uz vienpusēju viedokli, vari rasties nevajadzīgi pārpratumi.

VĒZIS

Vēzis nav ļoti nadzīgs uz pārmaiņām, taču šodien notversi sevi pie domām, ka steidzami jārīkojas, lai tiktu ārā no rutīnas. Varbūt jāmaina darbs, varbūt vajadzīgs jauns hobijs, varbūt jāpošas ceļojumā.

LAUVA

Vari paplašināt spēles laukumu, taču kā mēdz teikt – septiņas reizes nomērī, pirms nogriezt. Tas nozīmē, ka jāpārbauda, vai vilinošā piedāvājumā neslēpjas zemūdens akmeņi.

JAUNAVA

Darbs ir dzīves sāls – jau kuro reizi nodomās Jaunava un parādīs savas spējas. Sajutīsi sacensības un līderisma garu. Lielisks laiks karjerai vai biznesa veidošanai.

SVARI

Atverot plānotāju, secināsi: tik daudz darāmā, ka diena var izrādīties par īstu. Jāizvēlas prioritātes, vai kaut kādi pienākumi jādeleģē citiem. Vakarā gan caurskati, kas padarīts, ka ne.

SKORPIONS

Skorpionam vienmēr galvā līdzās plānam A, ir arī plāns B un C. Šodien var nākties kaut ko mainīt iecerēs, bet rokādes izdosies sekmīgi. Ļoti piepildīta diena.

STRĒLNIEKS

Ja uzņemsies pārāk daudz pienākumu, kaut kas var piemirsties, sajukt, palikt neizdarīts. Diena būs spraiga, bet nestrādā ilgāk par noteikto darbalaiku. Vakarā vēlams izvēdināt galvu sportiskās aktivitātēs.

MEŽĀZIS

Nopietna un lietišķa pieeja itin visā. Naudas lietās esi precīzs un turi kārtībā rēķinus, pastāv riski kaut ko sajaukt. Tāpat arī pārbaudi, vai kontā savlaicīgi ienācis viss, kas tev pienākas.

ŪDENSVĪRS

Koncentrē spēkus un dodies uz priekšu! Tava pieredze ļaus tikt galā ar visdažādākajiem pārbaudījumiem, kas var uzrasties gluži negaidot. Risinājumus atradīsi.

ZIVIS

Darbā jāstrādā radoši un ar iedvesmu, bet līdztekus šībrīža profesionālajām lietām var rasties interese par jaunām tēmām, jauniem virzieniem. Apskati kursu un semināru iespējas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu