Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 9. septembrim.

AUNS

Būsi uz radošā pacēluma viļņa un ar savu enerģiju un aizrautību iedvesmosi arī citus. Vēlams uzklausīt arī līdzcilvēku domas, tajās noteikti ir kas vieds un noderīgs.

VĒRSIS

Darba pienākumi prasīs enerģiju, tikai raugies, lai tā neaiziet tukšgaitā. Ja vezums no vietas nekust, tad ķeries pie cita darāmā. Un neiesaisties strīdos. Jaunas vēsmas var ienākt privātajā dzīvē.

DVĪŅI

Mazliet parādās tāda nedēļas nogales sajūta... taču atslābt nedrīkst. Darbā iespējamas neskaidras situācijas, tāpēc esi maksimāli precīzs. Svarīgās lietās ieklausies arī intuīcijā.

VĒZIS

Vēzis šodien noskaņots ļoti mērķtiecīgi. Kā smejies: neviens kalns nav par augstu, neviena jūra par dziļu. Ļoti daudz paveiksi un vēl atliks arī laiks, lai sazinātos ar draugiem un apdarītu mājas darbus.

LAUVA

Jāmērķē augstāk un tālāk... Var izdoties iesaistīties jaunos projektos un noslēgt ilgtermiņa vienošanās. Uz ātru peļņu neceri, orientējies uz nākotni.

JAUNAVA

Partneri un kompanjoni - tas ir labi, taču šodien pārāk nepaļaujies uz citiem. Pieskati visu pats, koordinē, pārbaudi rezultātus. Tā drošāk. Un Jaunavām jau tīk perfekti paveikts darbs.

SVARI

Ir tāds teiciens, ka tas cilvēks spēj „vilku no meža ārā izrunāt”. Nu akurāt par tevi šodien. Sekmīgas darījumu sarunas, laba saprašanās ar kolēģiem. Vari vadīt prezentācijas, iepazīstināt ar plāniem, meklēt ideju atbalstītājus.

SKORPIONS

Parasti tu savas emocijas neizrādi, bet nav labi visu turēt sevī. Par situācijām, kas tev nav pieņemams, jāizrunājas. Gan darbā, gan privātajā dzīvē. Uzreiz kļūs vieglāk un priecīgāk.

STRĒLNIEKS

Interesantas idejas, var izdoties projekti, par kuriem citi sākotnēji brīnīsies. Meklē jaunus izaicinājumus. Vajag paskatīt, kādi biznesa kursi šobrīd tiek piedāvāti tiešsaistē. Vislabākais – tālākizglītības programmās.

MEŽĀZIS

Izturies atbildīgi pret darba pienākumiem, un neiesaisties intrigās vai strīdos. Svarīgi saglabāt neitrāli lietišķu pozīciju. Nekrāj sevī īgnumu vai neapmierinātību. Vislabākais – no sirds izrunāties.

ŪDENSVĪRS

Iespējams interesants piedāvājums profesionālajā jomā. Padomā, parēķini – varbūt ir vērts piekrist. Patlaban ir piemērots laiks jauniem peļņas plāniem.

ZIVIS

Mīļās, jaukās, sirsnīgās Zivis vienmēr ir gatavas uzklausīt, pažēlot. Arī šodien var nākties sniegt palīdzīgu roku kādam draugam vai kolēģim. Tavs atbalsts būs ļoti svarīgs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu