IZM aicina skolēnus piedalīties sociālo mediju akcijā "Atpakaļ skolā"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Lai paildzinātu satikšanās prieku, sākot klātienes mācības, Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) aicina skolēnus un skolotājus piedalīties sociālo tīklu platformu foto un video akcijā "Atpakaļ skolā", informēja ministrijā.

Akcijas "Atpakaļ skolā" mērķis ir apkopot emocijas un norises, ar kurām Latvijas skolas 2021.gada septembrī sāk klātienes mācības.

Līdz 30.septembrim Latvijas skolēni un skolotāji tiek aicināti dalīties ar fotogrāfijām un video, kas fiksē visdažādākās situācijas skolas dzīvē un pārstāv visdažādākos žanrus - sākot ar portretiem un pašportretiem līdz reportāžām, momentuzņēmumiem un blēņu stāstiem.

Akcijas dalībniekiem jāpublicē uzņemtie kadri savos "Facebook", "Instagram "vai "TikTok" kontos, lietojot tēmturi #AtpakaļSkolā vai atzīmējot "@Izglītībasministrija". Vēlams būtu īss apraksts par bildes tapšanas apstākļiem vai iemesliem, kāpēc tā izvēlēta. Viena autora foto galerijas lielums - līdz pieciem attēliem.

Sociālo tīklu foto un video akcija "Atpakaļ skolā" risinās sadarbībā ar Rīgas Motormuzeju, kas sagādās pārsteiguma balvas dalībniekiem: 100 atraktīvāko attēlu vai video autori saņems brīvbiļetes divām personām ieejai Rīgas Motormuzejā. Arī trīs klašu kolektīviem tiks sniegta iespēja apmeklēt Rīgas Motormuzeju - lai saņemtu šo pārsteiguma balvu, jādalās ar attēliem vai video, kas sniedz ieskatu visas klases dzīvē.

Akcijas pārsteiguma balvu saņēmēji tiks izziņoti 4.oktobrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu