Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 10. septembrim.

AUNS

Profesionālie pienākumi prasīs iedvesmu un precizitāti, bet turies tālāk no dažādām intrigām un pļāpām. Tostarp netici uz vārda visam, ko cilvēki runā, bet pārbaudi pats.

VĒRSIS

Labs laiks darīšanām ar ārzemēm – komunikācija ar radiem vai draugiem svešatnē, ceļojuma vai komandējuma plānošana. Darbā jābūt uzmanīgam juridiskos jautājumos.

DVĪŅI

Profesionālajā jomā pēc jauniem piedāvājumiem pagaidām nevajadzētu lūkoties. Var sanākt kā parunā, ka, no vilka bēgot, lācim uzskriesi. Kādu laiciņu būs nemierīgi, bet jāpaciešas.

VĒZIS

Esi uzmanīgs jautājumos, kas saistās ar naudu. Var gadīties pēkšņi tēriņi vai pārpratumi. Labi, ja ir ienākumu un izdevumu uzskaite. Darbā gūsi atzinību un kādam iespējams arī karjeras piedāvājums.

LAUVA

Šodien ļoti daudz enerģijas, ko vajadzētu izmantot svarīgu mērķu sasniegšanai. Būs gan optimisms, gan vēlme darboties. Piemērots laiks prezentācijām un sadarbības partneru meklējumiem.

JAUNAVA

Diena piemērota lietišķām darīšanām. Cilvēki uzklausīs un respektēs tavu viedokli. Tikai esi korekts un izsakies precīzi, jo kāds labi domāto var pārprast un apvainoties.

SVARI

Lietišķajā jomā jāievēro piesardzība. Paļaujies labāk uz savu intuīciju, pieredzi un zināšanām, nevis uz padomdevējiem. Peļņas iespējas pavērsies, ja liksi lietā radošu izdomu.

SKORPIONS

Pratīsi sevi pasniegt, un cilvēki uzklausīs tavu viedokli. Pievakarē vari ieplānot kādas sabiedriskās aktivitātes – pasākumu ar draugiem vai kultūras pasākuma apmeklējumu.

STRĒLNIEKS

Darba diena paies dinamiski, un laiks aizsteigsies ātri. Vakarā izej sabiedrībā, bet nevajadzētu ļauties bohēmiskām izklaidēm un pārmērīgi hedoniskai dzīves baudīšanai.

MEŽĀZIS

Ja rodas saspringtas situācijas, nerisini tās ar kareivīgumu un no spēka pozīcijām - jāsargās no strīdiem, it sevišķi, ja tie saistīti ar pasaules uzskatiem un dziļāko filozofisko pārliecību.

ŪDENSVĪRS

Vairāk optimisma! Jo dzīve patiesībā ir skaistāka, nekā tev šobrīd varbūt liekas. Tikai jāsargās no pārstrādāšanās. Vakarā dodies izklaidēs vai pievērsies tīkamam hobijam.

ZIVIS

Vajadzētu saplānot nākamās nedēļas darbus, jo ir idejas un iedvesma. Taču mēģini izvairīties no pēkšņām emociju maiņām un nepārdzīvo par niekiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu