Smaga avārija uz Ventspils šosejas: pieaudzis cietušo skaits (7)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LVC

Smagā ceļu satiksmes negadījumā uz Ventspils šosejas, pirms Pūres, virzienā no Tukuma, cietušas septiņas personas, aģentūrai LETA atklāja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD) un Valsts policijas (VP) Tukuma iecirknī.

NMPD informēja, ka izsaukums saņemts plkst.17.30.

Ceļu satiksmes negadījumā viena persona guvusi vairākus ķermeņa ievainojumus un smagā stāvoklī nogādāta slimnīcā. Savukārt pārējās piecas personas slimnīcā nogādātas vidēji smagā stāvoklī.

Valsts policijas Tukuma iecirknis sociālajos tīklos ziņoja, ka uz ceļa Rīga-Ventspils pirms Pūres, virzienā no Tukuma, noticis smags ceļu satiksmes negadījums.

Nelaimes gadījuma dēļ šoseja patlaban ir bloķēta.

VP Tukuma iecirkņa pārstāve Dace Kalniņa aģentūrai LETA atklāja, ka nelaimes gadījums noticis Tukuma novada Pūres pagastā Ventspils šosejas 82.kilometrā, kur notikusi četru automašīnu sadursme.

Viņa stāstīja, ka nelaimes gadījumā "BMW" automašīna iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur notika sadursme ar kravas auto. Sadursmē kravas auto apgāzās un uzkrita virsū "Opel" automašīnai. Sadursmē cieta arī "Volkswagen Caddy" automašīna. VP Tukuma iecirknim ir zināms par kopumā septiņām cietušām personām.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu