Sestdienas horoskops: Jauka diena draugu tusiņam!

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 11. septembrim.

AUNS

Nerīkojies emociju iespaidā, kā Auniņiem dažkārt gadās, bet katru soli kārtīgi apdomā. Gūsi jaunu pieredzi un atklāsi sevī interesantas šķautnes. Jauka diena draugu tusiņam.

VĒRSIS

Šodien sirds pilna romantikas un pozitīvu emociju. Laiks randiņam un dzīves baudīšanai. Kādam gan var rasties pārdomas, vai tiešām viss risinās tā, kā tu vēlies. Tad jātiek skaidrībā ar sevi.

DVĪŅI

Kaut arī tev tīk būt mūžīgā kustībā, kaut kur doties, satikties ar cilvēkiem, šo dienu labprātāk pavadīsi mājās. Tiesa – neiztikt gan bez vairākiem videozvaniem un čatiņa.

VĒZIS

Svarīga attiecību tēma un vēlme pēc stabilitātes. Brīvie ļaudis var satikt cilvēku, kas kļūst par uzticamu partneri. Pāriem vajadzētu parūpēties par omulīga mājokļa iekārtošanu vai interjera uzlabošanu.

LAUVA

Sirsnīga diena – tu kopā ar mīļoto cilvēku labi pavadīsi laiku. Varat kopā saimniekot mājās, iekārtojot ģimenes ligzdiņu, bet vakarā apmeklēt kādu aizraujošu izklaides pasākumu.

JAUNAVA

Daudz pienākumu mājās dzīvē: jāapdara tas, kas iekrājies, jāpalīdz radiem, jāsaplāno nākotnē paveicamais. Paredzama liela rosība. Tikai nebūtu vēlams ķerties pie remontdarbiem, jo tie var sabremzēties.

SVARI

Pavadi laiku kopā ar bērniem, neliedz padomu un izturies ar izpratni. Mīļums uzlabos attiecības. Dienas gaitā jāsargās no strīdiem un nedrīkst rīkoties pārsteidzīgi.

SKORPIONS

Darba nedēļā mājas darbi iekavējušies un šodien jāķeras klāt. Pievērsies mājokļa ģenerāltīrīšanai un āra teritorijas sakopšanai. Nepūlies viens, bet iesaisti ģimeni.

STRĒLNIEKS

Jūtu dzīve ļoti svarīga. Pāriem ieteicams aizraujošs pasākums, kas attiecībām piešķir jaunas krāsas. Brīvajiem ļaudīm liktenis var uzdāvāt iepazīšanos ar tālejošu turpinājumu – flirts, randiņi un romantiskas tikšanās.

MEŽĀZIS

Gribas mazliet izkustēties. Labi atpūtīsies un atjaunosi spēkus, ja dosies baudīt dabu – pastaigā, sēņot, makšķerēt. Vakarā draugi var uzaicināt apmeklēt kādu izklaides pasākumu.

ŪDENSVĪRS

Šodien mājās gādā par saskaņu, nestrīdies par niekiem un neapvainojies par sīkumiem. Vislabākais būtu kopā ar savējiem šodien ieplānot izbraucienu.

ZIVIS

Mājās nesēdi – citādi laiks paskries nemanot un nevarēsi saprast: bija tā brīvdiena vai ne? Vislabākā atpūta, dodoties nelielā ekskursijā apskatīt mūsu skaistos vēstures un kultūras objektus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu