Tēva dienas horoskops!

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 12. septembrim.

AUNS

Ģimeniska diena. Kāds nolems pie pusdienu galda saaicināt plašāku radu saimi, kāds dosies apciemot savējos vai saslēgties un patērzēt tiešsaistē. Jautri un sirsnīgi.

VĒRSIS

Rudens klāt un Vērsis sapratīs, ka vēl daudz mājas darbu: jāizšķiro garderobe, jānoliek vai jāsasaiņo labdarībai vasaras drēbes, jāsakopj dārzs, varbūt vēl arī jāieplāno kādi steidzami remontdarbi.

DVĪŅI

Svarīgas sirdslietas. Pāriem jāizrunā tas, kas pēdējā laikā nav bijis pa prātam. Brīvajiem ļaudīm ir iespējas satikt īsto un vienīgo. Visdrīzāk kādā sabiedriskā vietā, bet varbūt arī internetā. Ar pēdējo, gan tā uzmanīgi.

VĒZIS

Nesteidzīgs rīts, kafijas tase uz naktsskapīša, iegremdēšanās sociālo tīklu jaunumos. Ir jāizbauda brīvdiena. Pēc tam vari doties pastaigā, pavingrot svaigā gaisā vai kā citādi izkustēties.

LAUVA

Šodien gribēsi pārsteigt savus mīļos, tā – ar dāsnu sirdi. Kāds būs pasūtījis galdiņu restorānā, kāds gardu maltīti ar piegādi mājās, kāds iegādājies jaukas dāvaniņas.

JAUNAVA

Lietu kārtībai būs būt! Tāpēc Jaunava svētdienu pavadīs plānojot nākamās nedēļas darbus, sakārtojot savu un ģimenes garderobi un piepildot ledusskapi. Lai vēlāk – bez stresa.

SVARI

Šodien viegla un tīkama diena. Mazliet rudenīgi smeldzīgas noskaņas, bet vienlaikus arī dvēseles siltuma sajūta. Līdzās mīļi cilvēki, uz kuriem var paļauties.

SKORPIONS

Sirdslietas šodien pirmajā vietā. Dvēsele ilgojas pēc romantikas un mīļuma. Aizbrauc kaut kur ar otro pusīti, izbaudi skaistās dabas vai mazliet ekstrēmās piedzīvojumu takas. Burvīgs laiks divatā.

STRĒLNIEKS

Labprāt pavadīsi laiku ar savējiem. Sirsnīgās sarunās radīsies kopības sajūta un noderīgas atziņas, savukārt kopā darītie darbi virzīsies uz priekšu raitāk.

MEŽĀZIS

Atrodi laiku vienatnei, un apdomā, ko vēlies, kā to sasniegt un kā rīkoties. Mājās vari veikt kādus pārkārtojumus un uzlabojumus, bet noteikti apspriedies ar savējiem.

ŪDENSVĪRS

Pozitīvu noskaņu dos ģimeniski pasākumi. Visi kopā varat pastrādāt mājās un pievakarē doties kādās izklaidēs. Tikai pievērs uzmanību naudas lietām, čekiem, rēķiniem, tajos var būt kādas kļūdas.

ZIVIS

Sargies no stresa un šodien velti pienācīgu laiku atpūtai. Vislabākie brīži būs mājās, mierā un klusumā. Varēsi apdomāt dažādus nākotnes plānus un relaksētie

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu