Nedēļas horoskops

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 13. – 19. septembrim.

AUNS

Labāk viens sens draugs nekā simts labu paziņu... Kaut arī esi aktīvs cilvēks un dzīve apkārt mutuļo, šoreiz nepaļaujies uz citu solījumiem. Un, ja kāds ļoti cenšas draudzēties, tad apdomā par iemesliem. Jā, un arī interneta vidē nepieņem draudzības uzaicinājums no „NATO ģenerāļiem” vai „miljonāru atraitnēm”. Kurš zina, kas slēpjas aiz šiem profiliem. Bet, ja tiešām nepieciešams padoms vai atbalsts, tad īstie draugi palīdzēs. Darbā ļoti daudz pienākumu, brīžiem par nevar saprast – kā lai visu paspēj? Brīvajā laikā ļoti aktīva mājas dzīve.

VĒRSIS

Kas neriskē, tas nedzer šampanieti! – tā senāk mēdza teikt. Šobrīd pie durvīm klauvē tava zvaigžņu stunda, tikai jāsaņemas, jāpieceļas un jādodas atvērt. Un, protams, arī darbs jāiegulda. Nepalaid garām iespējas iesaistīties interesantos projektos vai pakāpties pa karjeras kāpnēm. Kad labi pastrādāts, tad var ļauties atpūtai un izklaidēm. Patiesībā Vērsis ir gan krietns strādātājs, gan arī dzīves baudītājs un hedonisms mazās devās viņam arī nav pavisam svešs. Šonedēļ novārtā nevajadzētu atstāt arī attiecību tēmu. Varbūt ar mīļoto šis un tas pārrunājams.

DVĪŅI

Ja šobrīd esi darba ņēmēja statusā kā darbinieks, tad noteikti ir vērts lūkoties pēc jauniem izaicinājumiem – censties ieņemt augstāku amatu vai domāt par savu uzņēmējdarbību. Ne pirkt vai dibināt rūpnīcu vai koncernu, bet apsvērt tā dēvētā dzīves stila biznesa idejas, kad cilvēks ar savu nodarbošanos nodrošina sevi un

ģimeni, dara to, kas iet pie sirds un ar to arī nopelna. Nedēļas nogalē vajadzētu sakārtot māju, parūpēties par ģimeni. Brīviem ļaudīm labs laiks randiņam. Viegls flirts un jautras sarunas par laiku un izklaidēm. Atslodzei.

VĒZIS

Domīgs noskaņojums sirdslietās. Gribētos kaut ko mainīt, izrunāties. Ja tev ir otrā pusīte, tad dari visu, lai attiecībās valda miers un harmonija, stāsti par sajūtām, jautā – kā otrs cilvēks jūtas, uzklausi, samīļo. Brīvajiem ļaudīm iespējami dažādi piedzīvojumi, bet sargies no avantūrām un dēkās arī labāk neielaidies. Kas ātri sākas, tas tikpat ātri var izbeigties. Profesionālajā jomā īpaši kāpumi vai kritumi nav gaidāmi, bet vajadzētu mazliet paplašināt redzesloku. Visu, kas tev nepieciešams – sākot no publikācijām un beidzot ar lekcijām – atradīsi internetā.

LAUVA

Šī nedēļa ļoti piemērota lietišķām darīšanām. Ja kas apspriežams ar bankām, komunālo pakalpojumu sniedzējiem vai namu apsaimniekotājiem, tad dari tā. Visticamāk rezultāts būs tev labvēlīgs. Ja esi darbinieks, tad parādīsi savas spējas un kolēģi atzīs tevi par autoritāti. Ja ieņem vadošu amatu vai ir savs bizness, tad dienas ritēs nemierīgi. Uzmanies no sasteigtiem lēmumiem vai neapdomīgi izteiktiem vārdiem, situācijas var uzņemt negaidītus pavērsienus. Mājās arī dažādi jautājumi risināmi. Bet varbūt tie var pagaidīt? Aizved labāk brīvdienās savus mīļos mazā izbraucienā.

JAUNAVA

Jauna elpa, jauni plāni un idejas par peļņu. Finanšu jautājumiem jāpieiet rūpīgi un nevajag kautrēties runāt par atalgojumu. Kā mēdz teikt: „Katrs „peles klikšķis” kaut ko maksā.” Ļoti iespējams, ka priekšniecība vai darījumu partneri gribēs uz taviem pleciem uzkraut lielāku atbildību. Tu esi čaklais darba rūķis, bet tomēr jāskatās, lai pienākumi ir adekvāti un kontā ienāk viss, kam tur jābūt. Liela nozīme ne tikai darba spējām, bet arī zināšanām. Ja

šķiet, ka to pietrūkst, tad piesakies online kursos vai prasi padomu zinošiem cilvēkiem. Privātajā dzīvē piedzīvojumi un kaislības.

SVARI

Tu proti sarunāties ar cilvēkiem, atstāt patīkamu iespaidu un tie būs tavi trumpji, lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Privātie kontakti noderēs lietišķajā jomā. Naudas lietās gan esi precīzs un atrunā visu juridiski korektos līgumos. Pretējā gadījumā iespējamas neskaidras situācijas un finanšu plūsmas bremzēšanās. Nebūtu vēlams aizdot vai aizņemties, arī darīšanām bankās nav tas labākais brīdis. Kad darba nedēļa galā, par lietišķām lietām vairs nedomā, bet visu uzmanību velti mājas dzīvei un saviem mīļajiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama nozīmīga satikšanās.

SKORPIONS

Tu esi spēcīga personība ar savu viedokli un ne visiem tas tīkams. Ir latviešiem tāds sens teiciens, ka „patiesība acīs kož”... Tas nenozīmē, ka jāliekuļo – vienkārši mazliet piedomā kad, kam un kādā formā ko saki. Ir jūtīgāki cilvēki, kas var apvainoties. Un vai to vajag? Līdztekus darbam vai biznesam svarīga arī privātā dzīve. Sirds ilgosies pēc romantikas Čaka noskaņās, kad „liepas satumst, lapās apklust vēji...” Ģimenes cilvēkiem daudz darāmā mājās. Ne tikai saimniecībā, bet arī jāpalīdz atvasītēm skolas lietās. Brīvdienās var ciemos pieteikties draugi.

STRĒLNIEKS

Daudz esi strādāji citu labā, jo foršs, izpalīdzīgs un visādi citādi pozitīvs cilvēks. Ja kāds palūgs – sniegsi padomus un palīdzēsi praktiski atrisināt kādus jautājumus. Vai to novērtēs? Vairumā gadījumu – jā. Būs sirsnīga pateicība un var arī pavērties jaunas sadarbības iespējas. Labs laiks, lai ar savām idejām iepazīstinātu plašāku sabiedrību. Par finansēm grēks sūdzēties. Atalgojums adekvāts, bet, ja būs iedvesma darboties, tad nopelnīsi ļoti labi. Veiksmīgi darījumi. Varbūt jāpaplašina spēles laukums, varbūt jāsāk kāds biznesa projekts.

MEŽĀZIS

Vai kāds ir redzējis aušīgu Mežāzi? Šķiet, šīs zodiaka zīmes pārstāvji vienmēr tādi nopietni, nosvērti, nesatricināmi... Šonedēļ viss var būt pavisam citādāk. Simpātiju dzirkstis uzšķiļas, un dvēsele dzied. Pastaigas čaukstošā lapu zeltā, romantisks vakars pie kamīna. Ja dzīve ko dāvā, tad izbaudi, tikai nezaudē galvu un nesteidzini notikumus. Pāriem arīdzan labs laiks, lai atkal ciešāk ieskatītos viens otrā. Darbi, protams, neapstājas un tāpat jārisina nopietni jautājumi un jāuzņemas atbildība. Īpaši precīzam jābūt juridiskos jautājumos un naudas lietās.

ŪDENSVĪRS

Darbu kļūst arvien vairāk – neatkarīgi no tā vai esi darbinieks, direktors vai firmas īpašnieks. Izskatās, ka dzīve grib pārbaudīt tavu izturību un spēju saglabāt mieru. Galvenais pienākumus sadalīt vienmērīgi un neko papildus vairs neuzņemties. Tāpat arī starp darbiem vajag atvilkt elpu, pabūt vienatnē. Šādos brīžos iespējamas oriģinālas idejas par peļņu, kas citiem liks izbrīnā ieplest acis. Brīvajā laikā mājās risināmi dažādi saimnieciski jautājumi. Ja ir bērni, tad jāpalīdz viņiem mācībās vai ar padomu. Ja esi plānojis iegādāties sadzīves tehniku, rūpīgi pārliecinies par kvalitāti.

ZIVIS

Ar pozitīvismu iedvesmosi līdzcilvēkus. Faktiski – šajā nedēļā būsi sabiedrības dvēsele. Ar tevi gribēs apspriesties, aicinās uz pasākumiem. Profesionālajā jomā šāds laiks ir piemērots domubiedru vai sponsoru meklējumiem, prezentācijām. Vienīgi jābūt uzmanīgam, ja darīšana ar projektiem vai idejām, kur piesaistīta ārzemju tēma. Kaut kas var sanākt ne tā. Arī, ja plāno izbraukt ārpus Latvijas, noskaidro, kādas ir prasības, kādi dokumenti vai apliecinājumi nepieciešami. Nedēļas nogalē satiecies ar radiem, parūpējies par ģimeni un kādu brīdi arī velti sev vai mīļotajam hobijam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu