Pāri, kuru attiecības nolemtas neveiksmei... (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Ne visi pretstati pievelkas uz ilgu. Pretēji apgalvotajam, ir piecas Zodiaka zīmju savienības, kurām nav lemts palikt kopā. Astrologi saka, ka, neskatoties uz visām viņu kaislībām, šie tipi ir tik dažādi, ka nevar sapņot par laimīgu ģimenes dzīvi, raksta Life.

Auns un Lauva

Starp šīm zīmēm var veidoties romantiskas attiecības, taču tās ilgs līdz pirmajam skandālam. Karstais un temperamentīgais Auns strīda laikā neturēs mēli aiz zobiem un pateiks virkni lieku un šķebinošu lietu. Lauvām, gluži pretēji, nepatīk skandāli, taču viņi tos necietīs. Ja partneris bāzīs degunu trūkumos vai būs rupjš, Lauvas vienkārši pagriezīsies un aizies.

Vērsis un Ūdensvīrs

Šo zīmju savienību var iznīcināt ikdienas dzīve. Konservatīvais un atbildīgais Vērsis nesapratīs Ūdensvīru, kurš dažu sekunžu laikā var mainīt savus plānus. Savukārt Ūdensvīrs ar šādu garlaicību var ļoti ātri nogurt - es atvainojos, uz redzēšanos.

Dvīņi un Skorpions

Šķiet, ka Dvīņi var atrast kopīgu valodu ar ikvienu, bet ne ar Skorpioniem. Skorpioni pastāvīgi centīsies ievilkt savu partneri konfliktos un skandālos - viņi vienkārši nevar dzīvot bez kāršu atklāšanas. Atbildot uz to, Dvīņi izsmies sava partnera pārmērīgo emocionalitāti, taču Skorpions to necietīs.

Vēzis un Strēlnieks

Šīs zīmes runā pašas par sevi. Enerģiskais un nedaudz neapdomīgais Strēlnieks vēlēsies piedzīvojumus, kas nemitīgi uzmāksies ģimenes dzīvei. Patiešām, atšķirībā no Strēlnieka Vēži ir klusi mājās sēdētāji un nedaudz pat neveikli. Viņiem pirmajā vietā ir ģimene un romantika. Tātad partnera nemierīgā izturēšanās galu galā aizvedīs vienu no laulātajiem.

Zivis un Svari

Ar šīm Zodiaka zīmēm ir gluži pretēji. Svari ir mierīgi un līdzsvaroti cilvēki un nevēlas emocionāli nevienu mocīt. Arī Zivis nevar lepoties ar impulsivitāti un kaisli. Viņi ir tikpat mierīgi, tāpēc galu galā šīs zīmes vai nu garlaikosies viena ar otru, vai arī jutīsies vientuļas un nevajadzīgas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu