Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 14. septembrim.

AUNS

Ļoti svarīgi darbā vai biznesā savu viedokli argumentēt, izskaidrot, pastāstīt par iespējamiem plusiem un mīnusiem, ieguvumiem un zaudējumiem. Ja kāds nesaprot – neapvainojies, visādi gadās.

VĒRSIS

Atkal jau kāds vēlas tev plecos uzkraut vairāk pienākumu, kā noteikts līgumā vai norunāts. Cilvēkiem vajag izpalīdzēt, bet tā, lai necieš paša darbi un intereses.

DVĪŅI

Ar darba pienākumiem sevi pārāk neapgrūtini. Apdari pašu nepieciešamāko un vairāk pievērsies privātajai dzīvei. Pievakarē labs laiks randiņam vai sirsnīgai sarunai ar otro pusīti.

VĒZIS

Arī septembra vidū var būt „zinību diena”. Šodien sajūta, ka jāapgūst kas jauns. Tiešsaistes mācību sezona rit pilnā sparā un arī klātienē tiek piedāvāti interesanti kursi.

LAUVA

Neviens nešaubās, ka esi skaists, gudrs un talantīgs, taču uzzināt ko jaunu nekad nav par skādi. Vajadzētu pieteikties kādām mācībām, tad varēsi sevi parādīt vēl labāk.

JAUNAVA

Formulē precīzi domu, vēlmes un izvairies no pārlieku kritiskas attieksmes. Ja arī neko sliktu nebūsi domājis, kāds tavus izteikumus var uztvert pēc savas saprašanas un apvainoties.

SVARI

Var nākties risināt kādus sadzīviskas vai saimnieciskas dabas jautājumus ar mājiniekiem un tas pabremzēs darba lietas. Nekreņķējies, vēlāk „iedzīsi” un paveiksi iekavēto.

SKORPIONS

Sērfojot internetā, pastāv iespēja atrast ļoti noderīgu informāciju vai kādu semināru piedāvājumu. Redzesloka paplašināšana nāks par labu. Turklāt tehnoloģiju attīstība traucas raķetes ātrumā.

STRĒLNIEKS

Pārskati finanses, saplāno ienākumus un izdevumus – var gadīties, ka tērēt gribas vairāk, nekā patlaban vari atļauties. Tādā gadījumā jādomā, kā ienākumus palielināt.

MEŽĀZIS

Lai ienākumi vairotos, pirmajā vietā jāliek pieklājība un savstarpēja izpalīdzība. Turklāt nav jācierē tikai uz rezultātu, bet jāinteresējas arī par procesa attīstību. Tad viss ies no rokas.

ŪDENSVĪRS

Sekmēsies dažādas tēmas, kas saistās ar ārzemēm: profesionālā sadarbība, ceļojuma vai komandējuma plānošana, jauka saziņa ar savējiem svešatnē. Kādam arī sirdslietas.

ZIVIS

Tu esi daudz palīdzējis cilvēkiem, uzklausījis, atbalstījis, un visi to atceras. Ja tagad pašam vajag izkratīt sirdi vai pajautāt padomu, nekautrējies. Līdzās ir lieliski draugi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu