Ālēšanās ar sešmetrīgu amerikāņu kabrioletu beidzas ar ietriekšanos kokā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TIkTok/arturyd

Sestdien Ogrē, lielveikala stāvvietā Druvas ielā uz tur notiekošo pasākumu Need More Sound ar dažādiem krāšņiem un skaļiem spēkratiem bija sabraucis kupls skaits jauniešu. Vairums no viņiem pēc pasākuma devās projām, taču kāda sešdesmito gadu Oldsmobile kabrioleta vadītājs ar kompāniju nolēma uzkavēties ilgāk un savu pasākumu noslēdza ar ietriekšanos kokā.

Kā vēsta TV3 raidījums Degpunktā, pasākums Ogrē turpinājās pilnā sparā līdz pat aptuveni trijiem, kad ballītes organizatori sāka apmeklētājus virzīt uz izeju un sakopt stāvvietas teritoriju. Divas stundas pēc tam, kad lielākā daļa cilvēku jau bija prom, kādam retro automašīnas vadītājam gauži nepaveicās. Kā redzams blakussēdētāja iemūžinātajā video, ar kuru viņš dalījās sociālajos tīklos, braucējs ar spēkratu ietriecās kokā, krietni sabojājot Oldsmobile kabrioleta priekšējās daļas labo pusi.

@arturyd

Reply to @burrito_lv ##needmoresound @needmoresound Šoferis nebija dzēris, pedālis Ieklamējās.

♬ See You Again (feat. Charlie Puth) - Wiz Khalifa

Kompānija, kas brauca ar auto un piedzīvoja avāriju, par notikušo policistiem neziņoja un pameta notikuma vietu, tāpēc arī likumsargi faktu uzzināja tikai vēlāk no sociālajiem tīkliem.

Līna Kaļķe, Valsts policijas pārstāve: "Valsts policija ir uzsākusi administratīvā pārkāpuma procesu par ceļu satiksmes negadījuma vietas atstāšanu."

Astotās paaudzes Oldsmobile Ninety-Eight, kāds cieta negadījumā lielveikala stāvvietā, tika ražots periodā no 1965. gada līdz 1970. gadam. Tas ir apmēram 5,7 metrus garš automobilis un ir apgādājams ar 7 vai 7,5 litru V8 motoru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu