Sākta Žīguru stacijas ēkas izsole

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: J. Sedols CC by 3.0

Šodien sākas VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) rīkotā Žīguru stacijas ēkas izsole, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis"

LDz izsludinājis elektronisko izsoli ar augšupejošu soli, kurā tiek pārdota stacijas ēka un dzelzsbetona grodu aka Žīguros, Balvu novadā. Izsoles sākumcena ir 6213 eiro.

Izsole noslēgsies 15.oktobrī plkst.13.

Jau ziņots, ka LDz koncerna apgrozījums 2021.gada pirmajā pusgadā bija 129,335 miljoni eiro, kas ir par 0,4% vairāk nekā pirms gada attiecīgajā periodā, savukārt uzņēmuma peļņa bija 4,061 miljons eiro pretstatā zaudējumiem 2020.gada pirmajos sešos mēnešos.

"Latvijas dzelzceļš" ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna "Latvijas dzelzceļš" valdošais uzņēmums. Koncernā ietilpst arī sešas meitassabiedrības - "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, "LDz Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, infrastruktūras būvniecības un uzturēšanas uzņēmums "LDz infrastruktūra", ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums "LDz ritošā sastāva serviss", apsardzes uzņēmums "LDz apsardze", kā arī loģistikas uzņēmums "LDz loģistika".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu