Video BFC "Daugavpils" direktors: Futbola skolas treneriem tiek draudēts

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas "Optibet" futbola virslīgas kluba BFC "Daugavpils" direktors Nauris Mackevičs trešdien preses konferencē klāstīja problēmas, ar kādām saskaras Daugavpils futbola saime.

BFC "Daugavpils" trešdien novājinātā sastāvā izbraukumā ar rezultātu 1:7 (0:3) piekāpās Latvijas čempionvienībai "Riga FC".

Pēc graujošā zaudējuma BFC "Daugavpils" direktors preses konferencē klāstīja problēmas, kas pēdējā laikā pārņēmušas Daugavpils futbola saimniecību.

"Šobrīd Daugavpils pašvaldība dara visu iespējamo, lai lauztu līgumu un pārtrauktu jebkāda veida sadarbību ar BFC "Daugavpils" - gan ar akadēmiju, gan galveno komandu. Vakar domes priekšsēdētājs (Andrejs Elksniņš) paziņoja, ka galvenā komanda pilsētā viņam nav vajadzīga. Tika paziņots, ka pašvaldība vairs neplāno atbalstīt BFC "Daugavpils". Kāda ir pašvaldības vīzija, man ir grūti spriest," preses konferencē sacīja Mackevičs.

"Dažādos apmelojošos veidos mēģina stāstīt, cik viss ir bijis slikti. Kā labo piemēru min "Rīgas Futbola skolu", kā pašvaldības iestādi, ka viņiem viss ir ļoti labi, - un mums ir jāseko viņu piemēram. Tad man rodas jautājums, kas tik labs ir "Rīgas Futbola skolā" - tieši akadēmijas struktūrā? Jaunatnes izlašu spēlētāju nav. Struktūra darbojas apmēram pēc tādas pašas sistēmas kā mums Daugavpilī, kur ap skolu ir kādas piecas vai sešas biedrības - uztaisīti dažāda veida piesūkņi. Mums tādi piesūkņu nav. Mums tiek pārmests, ka mēs esam šis piesūknis," turpināja BFC "Daugavpils" direktors.

Mackevičs pārmet Vladimiram Šteinbergam, kurš apvienojot Daugavpils futbola skolas direktora amatu ar "Riga Football Club" skolas vadītāja darbu. 

"Man ir sajūta, ka tiek veiktas darbības, lai mūs padarītu vājākus, bet kādu citu padarītu stiprāku. Futbola skolas treneriem tiek draudēts, katru dienu viņi tiek izsaukti uz individuālām pārrunām. Katru dienu tiek mistiski paziņots, ka trenerim tiks atņemta kāda vecuma grupa, un viņu vietā būs citi treneri, kuriem nav pat licences," pastāstīja Mackevičs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu