Video ⟩ "Starp diviem tizleņiem": saruna ar filmas "Tizlenes" mākslas departamentu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Nopietni par nenopietno un nenopietni par nopietno. Jānim Krīvēnam uz ļoti atklātu sarunu izdevies pierunāt "Tizleņu" mākslas departamentu. Jūsu uzmanībai "Starp diviem tizleņiem" ceturtā un pati jaudīgākā sērija.

Video: Saruna ar filmas mākslas departamentu.

Par filmu: ir 1999. gads, tuvojas millenium svinības. Trīs devītklasnieces - Sarmīte, Sveta un Katrīna ir nolēmušas mainīt savu dzīvi un no klases apsmietākajām “tizlenēm” pārvērsties par skolas populārākajām meitenēm. Iedvesmojoties no Holivudas filmām un seriāliem, draudzenes nolemj, ka vienīgā izeja ir ierasties izlaidumā ar klases spicākajiem čaļiem. Taču, kad izfantazētie plāni gandrīz izbojā patiesu draudzību, meitenēm nākas saprast, ka izlikšanās par to, kas neesi, nenes nedz laimi, nedz stilīgumu, un dzīvē viss nenotiek kā kino.

Video: Filmas reklāmas rullītis.

Foto: Ieskats filmā "Tizlenes".

Jauniešu komēdijas galvenajās lomās iejutušās vidusskolas vecuma aktrises – Asnāte Sofija Rožkalne, Ludmila Karpova, Kartīna Dambeniece un Gerda Embure. Aktieru ansamblī ir arī pieredzējuši un plaši pazīstami aktieri – Guna Zariņa, Daiga Kažociņa, Ģirts Krūmiņš, Imants Strads, Marija Linarte, Inga Siliņa un Mārtiņš Kalita. Epizodiskas lomas tikušas arī šī laika populārās kultūras zvaigznēm, tostarp reperiem un sociālo tīklu platformu zvaigznēm Jānim Krīvēnam un Edgaram Bāliņam, kā arī reperei Viņa.

Filma veidota kopprodukcijā ar Čehiju, kur tā arī tiks izrādīta, dublēta čehu valodā. Filmas producents ir Guntis Trekteris, operators inscenētājs Aigars Sērmukšs (LGC), mākslinieks Aivars Žukovskis, grima māksliniece Tamara Koubova, kostīmu māksliniece Jūlija Volkinšteine un aktieru atlases režisore Gunita Groša.

Foto: Filmēšanas aizkulises

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tizlenes (@tizlenes_filma)

“Tizlenes” ir režisores Martas Elīnas Martinsones debijas pilnmetrāžas filma. Filma saņēmusi Nacionālā Kino centra finansējumu. Filmas izplatītājs ir ACME Film Latvija.

Klik: Intervija ar režisori. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu