"Jorspeis" izdod jaunu albumu "Nevaru aizmirst" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Jorspeis"
"Jorspeis" Foto: publicitātes

Septembrī visos mūzikas straumēšanas portālos nonācis grupas "Jorspeis" jaunais albums "Nevaru aizmirst", kurā ietverti singli "Zelts", "Tālāk", "Rudens" un "Dziļumā".

"Mēs radījām šo albumu, domājot par jautājumiem, ar kuriem saskaras daudzi. Proti, kā uzkrātajai gudrībai neļaut pārtapt par bezgalīgu kritiku un stāties ceļā uz būtisku lietu paveikšanu (dziesmā "Perfekts") vai kā atrast vietu pasaulē un dot savu pienesumu tur, kur, šķiet, visa kā jau pietiek (dziesmā "Doma")?" preses paziņojumā raksta grupa. 

"Šis albums ir kā ceļojums cauri dzīves pacēlumiem, zaudējumiem (dziesmā "Tālāk"), top ieņemšanai, radošumam un atskārsmei, ka viss vajadzīgais jau ir tepat (dziesmā "Dziļumā")," tā par ierakstu stāsta Linda un Māris Prinduļi.

Albuma skanējums nav vienveidīgs - tas ietver gan askētiskas, gan pilnskanīgas aranžijas ar popa un sintpopa iezīmēm.

Krāsainajam vāciņam izvēlēta talantīgās gleznotājas Sandas Undzēnas glezna "To be widea wake in the Land of Colorful Dreams”, kura pašreiz ir apskatāma kafejnīcā "Ezītis miglā" Tērbatas ielā.

Jorspeis "Nevaru aizmirst"
Jorspeis "Nevaru aizmirst" Foto: publicitātes

Ierakstā piedalījušies Latvijā jau iemīļoti mūziķi - Artis Orubs, Norberts Skraucis, Jolanta Šulce, Edgars Rubenis, Jānis Rubiks, kā arī ir veiksmīgi noritējusi starptautiska sadarbība ar Cameron Black (saksofons), Ben Green (elektriskā ģitāra) u.c.

"Kad ārēji un iekšēji ir tik daudz trokšņa, apjukuma un cinisma, rast mieru un tikt skaidrībā ar savām domām ir grūti. Mēs ceram, ka albums palīdzēs gan norimties un iegūt citu perspektīvu, gan dos enerģiju un iedvesmu iet uz priekšu," tā par albumu izsakās  Linda un Māris.

Noklausies albumu!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu