Diennakts laikā uz Latvijas ceļiem pieķerti 18 dzērājšoferi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Alkometra rādījums Valsts policijas rīkotā profilaktiskā reida laikā Ulmaņa gatvē, lai konstatētu transportlīdzekļu vadītājus, kuri spēkratu vada alkohola, narkotisko vai citu apreibinošo vielu ietekmē.
Alkometra rādījums Valsts policijas rīkotā profilaktiskā reida laikā Ulmaņa gatvē, lai konstatētu transportlīdzekļu vadītājus, kuri spēkratu vada alkohola, narkotisko vai citu apreibinošo vielu ietekmē. Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 18 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, informēja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā diennakts laikā apturēti seši dzērājšoferi, Vidzemē - pieci, Latgalē un Zemgalē - katrā pa trim, bet Kurzemē pieķerts viens alkohola reibumā esošs autovadītājs.

Sestdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 719 administratīvā pārkāpuma protokolus, tai skaitā 339 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet trīs - par agresīvu braukšanu.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēts 101 ceļu satiksmes negadījums, kuros 21 cilvēks cietis, bet viens gājis bojā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu