Ar koncertu Rīgā atgriežas dziedātāja LP (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
LP (Laura Pergolici)
LP (Laura Pergolici) Foto: publicitātes

2022. gada 19. februārī ar jaunu koncertprogrammu Arēnā Rīga viesosies populārā dziedātāja Laura Pergolici, kas plašāk pazīstama ar pseidonīmu LP.

Viņa apbūrusi klausītājus visā pasaulē, un arī Latvijā viņas daiļrade ir ļoti iecienīta, par ko liecina labi apmeklētie iepriekšējie koncerti gan Arēnā Rīga, gan Siguldas pilsdrupu estrādē.

Foto: LP balss pāršķeļ gaisu Siguldas pilsdrupās.

LP savu slavas gājienu Eiropā sāka ar platīna statusu ieguvušo hitu Lost On You, kas 2016. gadā burtiski uzspridzināja mūzikas topus visā Eiropā, jo īpaši mūsu reģionā un Grieķijā. Taču LP nav stāsts par vienu hitu, gandrīz katras viņas dziesmas klausījumi Spotify straumēšanas servisā ir mērāmi miljonos.

LP (Laura Pergolici)
LP (Laura Pergolici) Foto: publicitātes

Šoruden LP laidīs klajā savu sesto studijas albumu ar nosaukumu "Churches", no kura jau šobrīd pieejami tādi singli kā "Goodbye", "The One That You Love", "How Low Can You Go" un "One Last Time".

Video: LP "Goodbye".

Pati māksliniece par gaidāmā albuma tapšanu saka: "Tā ir skaista pieredze. Kā iemīlēšanās. Šis albums pēc sajūtām ir kā draugs. Draugs, kas palīdzēja iziet cauri vienam no visgrūtākajiem laikiem cilvēces vēsturē un arī diezgan grūtam posmam manā personīgajā vēsturē."

TVNET intervija ar LP:

Uzmanību! Iepriekšpārdošana reģistrētiem "Biļešu serviss" (www.bilesuserviss.lv) klientiem sāksies trešdien, 22. septembrī, plkst. 10.00, kamēr vispārējā biļešu pārdošana no piektdienas, 24. septembra, plkst. 10.00.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu