Britu arhitektūras studija projektē sešstūrainu arēnu ABBA atkalapvienošanās tūrei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ABBA Voyage

Britu arhitektūras studija "Stufish" atklājusi pirmo vizualizāciju no pagaidu uzstāšanās vietas, kurā paredzēts rīkot zviedru popgrupas "ABBA" atkalapvienošanās turneju Karalienes Elizabetes Olimpiskajā parkā Londonā.

Arēnā ar 3000 cilvēku ietilpību no 2022. gada 27. maija notiks grupas virtuālā atkalapvienošanās turneja pēc "ABBA Voyage" - grupas pirmā albuma gandrīz četru desmitgažu laikā iznākšanas.

"Stufish" projektētā sešstūrainā arēna tiks celta gandrīz neizmantota autobusu parka teritorijā blakus Pudding Mill Dockland Light Railway stacijai.

Arēnai, kas paredzēta gan demontējama, gan pārvietojama, Londonas austrumos ir atļauts atrasties piecus gadus. Tajā būs koncertzāle, kases, stendi, tualetes, bāri, noliktavas un aizkulises.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ABBA Voyage (@abbavoyage)

Norises vietā "ABBA" uzstāsies pirmo reizi 40 gadu laikā

Lai arī publiska informācija par arēnu vēl ir ierobežota, tā ir paredzēta virtuālas tūres rīkošanai, kurā "ABBA" grupas dalībnieki uzstāsies kā "Industrial Light & Magic" projektēti "digitāli avatāri".

""ABBA" elpu aizraujošā arēna nodrošina perfektu vidi "ABBA Voyage", piedāvājot dzīvās mūzikas pieredzi kā neviena cita," teikts "ABBA Voyage" paziņojumā.

"Norises vieta ir veidota, balstoties uz "ABBA" mūžīgo mūziku un nekad iepriekš neredzētajiem koncertiem, tāpēc jūs varēsiet izbaudīt laiku kopējā stāvvietā vai arī izvēlēties sēdvietu auditorijā. Jūs pat varēsiet ballēties savā deju kabīnē."

Arēna ir demontējama un transportējama

Londonas mantojuma attīstības korporācijas 2020. gada marta komitejas ziņojumā teikts, ka apstiprinājums demontējamai un pārvietojamai arēnai ir piešķirts uz pieciem gadiem.

Līdztekus pagaidu prasībām ziņojumā ir norādīts, ka "galvenā ēka būs sešstūra formā un ietilpību noteiks sēdvietu ģeometrija".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu