Video ⟩ Autovadītājs 2,54 promiļu reibumā bēg no policijas un avarē (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policija

Pirmdien Valmieras novadā autovadītājs 2,54 promiļu reibumā bēga no policijas un avarēja, informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Ap plkst.11.20 Valsts policijā tika saņemta informācija par kādu autovadītāju Valmierā, Stacijas ielā, kurš, iespējams, alkoholisko dzērienu ietekmē piedalās ceļu satiksmē. Zvanītājs informēja, ka autovadītājs dodas uz Brenguļu pusi.

Policisti automašīnu noķēruši jau ārpus Valmieras, kā stāstīja Vaskāne, nolēma to apturēt, taču automašīnas vadītājs nepakļāvās vairākkārtējai policijas amatpersonu prasībai apturēt transportlīdzekli un sāka bēgšanu. Pēc pāris minūtēm automašīnas vadītājs zaudēja kontroli pār savu spēkratu un avarēja - nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca krūmos. Par laimi, ne pats autovadītājs, ne arī citi satiksmes dalībnieki bezatbildīgās rīcības dēļ nav cietuši.

Veicot alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpā, konstatēts, ka vīrietis pie stūres sēdies 2,54 promiļu reibumā.

Policijā sākti vairāki administratīvā pārkāpuma procesi gan par nepakļaušanos atkārtotai vai vairākkārtējai prasībai apturēt transportlīdzekli, gan par transportlīdzekļa vadīšanu alkoholisko dzērienu ietekmē, kā arī par nobraukšanu no ceļa braucamās daļas un nepārtrauktās līnijas šķērsošanu, informēja Vaskāne.

Valsts policija izsaka pateicību nevienaldzīgajam iedzīvotājam, kurš nekavējoties ziņoja policijai par pamanīto reibumā braucošo vadītāju.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu