Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 22. septembrim!

AUNS

Nejauc draudzību un naudas lietas. Un nevis tāpēc, ka joprojām dzīvs ir senais teiciens: ja gribi pazaudēt draugu, aizdod viņam naudu. Nē! Gluži vienkārši dzīve var izspēlēt dažādas neparedzētas situācijas.

VĒRSIS

Lai kādi vēji pūš, bez darāmā nepaliksi. Un, ja darīsi, tad arī nopelnīsi - nav jākautrējas runāt par finansēm. Biznesa cilvēkiem situācijas mainīgas, un stūre jātur rokās cieši.

DVĪŅI

Ja pēkšņi jūti, ka pietrūkst kādu iemaņu, tad jāķeras pie mācībām. To darīt nekad nav par vēlu. Iespējams, jāatsvaidzina svešvalodu zināšanas, iespējams, jāuzlabo datorprasmes.

VĒZIS

Prāts vai intuīcija? Klausīt sirdsbalsij vai ņemt vērā racionālus apsvērumus? Šodien nāksies saskarties ar šādu dilemmu. Vienas vienīgās vispareizākās atbildes nav.

LAUVA

Darbs, darbs un vēlreiz darbs. Būsi autoritāte un ar tavu viedokli rēķināsies. Ja esošajā vietā kaut kas neapmierina, tad vari lūkoties pēc cita piedāvājuma.

JAUNAVA

Darbs ir dzīves sāls – šis Jaunavas zodiaka zīmes moto vienmēr darbojas pēc pilnas programmas. Pienākumi atbildīgi, jāstrādā precīzi, jāievēro noteikumi un instrukcijas.

SVARI

Jābūt precīzam un jāpievērš uzmanība detaļām. Visas vienošanās noformējamas juridiski korekti, lai vēlāk nerodas pārpratumi. Darbā ņem iniciatīvu savās rokās.

SKORPIONS

Darbs prasīs iedvesmu, taču reizēm tās var pietrūkt. Mazliet jāsaņemas un tu ar savu stingro raksturu to spēsi. Jāsargās no cilvēkiem, kam mēle niez patenkot.

STRĒLNIEKS

Nepalaid garām iespējas iemācīties kaut ko jaunu – vienalga vai profesionālajā jomā vai hobiju līmenī. Derēs kaut vai tehnoloģiju, rokdarbu vai gleznošanas kursi. Galvenais, lai prāts un rokas nodarbinātas.

MEŽĀZIS

Tu esi apveltīts ar asu prātu un loģiku, kas palīdzēs saskatīt izdevīgumu. Iesaisties jaunos projektos un koncentrējies uz peļņu. Algotā darba darītājiem nevajag kautrēties runāt par algas pielikumu.

ŪDENSVĪRS

Jāizmanto iespējas paplašināt darbību, kalt jaunus plānus un ķerties pie visa ar vērienu. Fortūna labvēlīga tiem, kas neslinko, neplātās un nemetas negausībā.

ZIVIS

Brīnišķīgs laiks, lai mācītos. Un nav svarīgi, kāda ir tava iepriekšējā izglītība un cik diplomi kabatā. Kāri tversi visu jauno un nezināmo, un jaunās zināšanas vēlāk noderēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu