Klusētājs, darītājs vai dīvāna eksperts? Izpildi testu un uzzini!

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Kāds iedzīvotājs esi tu? Vai uzņemies iniciatīvu un ierosini pašvaldībai veidot jaunus bērnu rotaļlaukumus vai varbūt āra vingrošanas stacijas? Vai drīzāk sūdzies par neizdarībām Twitterī un draugu čatā?

Atbildi uz septiņiem jautājumiem un rezultātā uzzināsi, cik aktīvs pašvaldības iedzīvotājs esi! Tests ir tapis pašvaldību reformas informatīvās kampaņas “Kopā mēs varam vairāk” ietvaros kā izglītojoši atraktīvs materiāls, parādot tikai dažas no ikdienas dzīves situācijām, kas prasa iedzīvotāju iesaisti sava reģiona attīstībā.

Testu meklē – www.varamvairak.lv.

Par kampaņu Kopā mēs varam vairāk”

Administratīvi teritoriālās reformas rezultātā liela daļa pašvaldību pašlaik piedzīvo būtiskas pārmaiņas, tādēļ, lai atskatītos uz jau paveikto un kliedētu ar reformu saistītos mītus, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija īsteno informatīvo kampaņu Kopā mēs varam vairāk!”. Ministrijas ieskatā ir būtiski veidot dialogu gan ar iedzīvotājiem, gan ar jaunizveidoto novadu vadību, lai kopīgi apzinātu iespējas un risinātu izaicinājumus, kas saistīti ar reformas ieviešanu.

Informatīvās kampaņas norisēm var sekot līdzi vietnē www.varamvairak.lv un ministrijas sociālo tīklu kontos.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu