Kuldīgas novadā pieaugs ūdens un kanalizācijas pakalpojumu tarifi (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

No nākamā gada 1.aprīļa Kuldīgas novadā plāno paaugstināt ūdens un kanalizācijas pakalpojumu tarifus, liecina informācija pašvaldības mājaslapā. Spēkā esošie tarifi nesedz ūdenssaimniecības pakalpojumu sniegšanas izmaksas.

SIA "Kuldīgas ūdens" Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifa projektu, kas paredz, ka ūdensapgādes pakalpojumi maksās 1,07 eiro par vienu kubikmetru (m3) bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), savukārt kanalizācijas pakalpojumi varētu maksāt 1,52 eiro/m3 bez PVN.

Uzņēmums skaidro, ka tarifa izmaiņas ir saistītas ar darbības zonas paplašināšanos un ūdenssaimniecības pakalpojumu izmaksu palielināšanos, jo spēkā esošie tarifi nesedz ūdenssaimniecības pakalpojumu sniegšanas izmaksas.

Iepazīties ar tarifu projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifa projektu lietotājs var SIA "Kuldīgas ūdens" birojā, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Kuldīgas ūdens" apgrozījums pērn bija 1 162 650 eiro un uzņēmums nopelnīja 60 070 eiro.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu