Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 24. septembrim.

AUNS

Daudz pienākumu, jauni kontakti, arīdzan karjeras iespējas. Izmanto situācijas savā labā. Iespējams, esi nonācis īstajā laikā, īstajā vietā un saticies ar īstajiem cilvēkiem.

VĒRSIS

Ienākumi lielā mērā būs saistīti ar spēju komunicēt un rīkoties apsviedīgi. Noderēs arī senas pazīšanās no iepriekšējiem dzīves posmiem. Esi atvērts dažādiem piedāvājumiem.

DVĪŅI

Prāts darbosies asi – var rasties labas biznesa idejas un jauni peļņas plāni. Lielākie izdevumi saistīsies ar saimnieciskām vajadzībām, kā nekā jāiepērkas nedēļas nogalei.

VĒZIS

Būsi brīvdienu gaidās un pētīsi ekskursiju maršrutus. Taču negaidot var saskriet gūzma darbu. Tāpēc, ka esi apzinīgs. Tāpēc, ka priekšnieki zina – izdarīsi. Neuzņemies tomēr pārāk daudz.

LAUVA

Tev patīk atrasties uzmanības centrā, tieši tāpēc šodien ir lieliska diena prezentācijām, kā arī atbalstītāju meklējumiem. Vakarā – lai dzīvo ballīte! Prieks arī no kāda kultūras pasākuma apmeklējuma.

JAUNAVA

Ir jāpārskata un jāizvērtē nedēļas laikā paveiktais. Jaunava soli pa solim izpētīs dienu plānotājus. Vai viss izdarīts, vai nekas nav aizmirst. Un droši vien arī izveidos darba plānus nākamajai nedēļai.

SVARI

Jāpievērš uzmanība naudas lietām. Iespējams, radīsies kāds variants ienākumu pavairošanai, arī pirkumi būs saimniecībā noderīgi, taču nevajadzētu aizņemties vai aizdot.

SKORPIONS

Sirsnība un mīļums pavadīs tevi ik uz soļa. Ja profesionālajā jomā radīsies grūtības, mīļotais cilvēks un ģimene atbalstīs. Vakarā izrunājies par to, kas sakrājies uz sirds.

STRĒLNIEKS

Koncentrējies un virzies uz mērķi, ir iespējas labi parādīt sevi darbā, un biznesā konkurentus atstāt tālu aizmugurē. Tikai jābūt saprotošam un taktiskam saskarsmē ar kolēģiem vai darījumu partneriem.

MEŽĀZIS

Tā kā nedēļas laikā tērēts daudz enerģijas, šo dienu vēlams pavadīt mierīgi un pievērsties darbiem, kas neprasa lielu spriedzi. Pretējā gadījumā var zust uzmanība un piemirsties kaut kas svarīgs.

ŪDENSVĪRS

Divējāda diena. No vienas puses var pavērties jaunas perspektīvas, no otras – neuzmanīgas rīcības rezultātā iespējami zaudējumi. Labi rīkot pārrunas, sapulces un video konferences.

ZIVIS

Samērā spraiga diena, taču ļoti piemērota, lai paveiktu līdz galam to, kas nav izdevies iepriekš. Vari atgriezties pie veciem projektiem, un piešķirt tiem jaunu elpu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu