Sestdienas horoskops: jātiek skaidrībā, ko vēlies nākotnē!

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 25. septembrim.

AUNS

Piemērots laiks, lai pievērstos mājas darbiem, remontētu un pārkārtotu. Būsi pirmais darītājs un ar savu entuziasmu aizrausi arī otro pusīti vai citus ģimenes locekļus.

VĒRSIS

Šodien satiecies ar draugiem – gūsi jaukas emocijas, būs interesanta domu apmaiņa un saviesīgās sarunās var dzimt jaunas, noderīgas idejas.

DVĪŅI

Tu proti mīļotajam cilvēkam sagādāt svētkus un dāsnā sirds pretī saņems to pašu. Daudz pozitīvu emociju. Brīvajiem ļaudīm strauja iepazīšanās, kas tomēr jāpavērtē ar kritisku skatu. Nesasteidz.

VĒZIS

Gaiša un pozitīva diena. Ciemiņi, neliela bohēma un mākslinieciski intelektuālas sarunas. Šī atmosfēra nāks par labu arī attiecībām ar mīļoto. Ja šobrīd sirdī esi brīvs, jātiek skaidrībā, ko vēlies nākotnē.

LAUVA

Šodien svarīga attiecību tēma. Jauna iepazīšanās iespējama, pateicoties sabiedriskām aktivitātēm. Ja esi jau ar kādu kopā, tad turieties viens pie otra cieši un izbaudiet to, ko dzīve piedāvā.

JAUNAVA

Dzīve var uzdāvāt jauku iepazīšanos un dziļas mīlas baudas. Varbūt kāds arī mēģinās vienkārši paflirtēt, taču tavai dvēselei derēs tikai Branda princips: “Visu vai neko!”.

SVARI

Ļoti svarīga stabilitāte un apziņa, ka līdzās ir uzticams cilvēks. Sirdslietās tāds kā izvērtēšanas laiks. Ja kaut kas nav pa prātam, neturi pārdomas sevī, bet izrunājies ar mīļoto.

SKORPIONS

Ģimene, māja un radinieki tev vienmēr bijuši svarīgi, tāpat kā rūpes par dzimtas lietām kopumā. Šodien daudz uzmanības vajadzēs veltīt savējiem, un tas tev sagādās prieku.

STRĒLNIEKS

Ģimene un tuvinieki pirmajā vietā. Mīļuprāt rūpēsies par viņu labsajūtu un labklājību. Ielūdz radus brīvdienās palīdzēt mājas darbos un sarūpē cienastu.

MEŽĀZIS

Kad krietni strādāts, tad gribas baudīt dzīvi! Šāda vēlme laiku pa laikam rodas arī askētiskā dzīvesveida cienītājam Mežāzim. Šodien ir jāsvin! Dodies uz klubu vai rīko draugu ballīti.

ŪDENSVĪRS

Rāmi nesteidzīga diena un filozofiskas pārdomas par dzīvi. Mazliet gribētos pabūt vienatnē. Palūdz, lai tuvinieki pret to izturas ar izpratni. Katram cilvēkam ir nepieciešama sava privātā telpa.

ZIVIS

Gremdēšanās apcerīgās pārdomās un iekšējā dialoga risināšana palīdzēs sakārtot domas. Dažiem var rasties pastiprināta interese par globālām tēmām. Lasi un meklē atbildes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu