Svētdienas horoskops: meklē romantiku!

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops svētdienai, 3. oktobrim.

AUNS

Ieklausies mīļotā cilvēka viedoklī un saprotami izklāsti savu, citādi var rasties nesaprašanās un pārpratumi. Ja dodies iepirkties, neļaujies izpārdošanu vilinājumam.

VĒRSIS

Domā vairāk par sevi, līdzsvaru un atpūtu, jo jaunā nedēļa atkal solās būt samērā nemierīga. Vēlams pievērsties kādām nodarbēm, kas līdzsvaro. Tā var būt jogas nodarbība vai garāka pastaiga dabā.

DVĪŅI

Svarīgas sirdslietas un attiecību tēma. Privātajā dzīvē iespējama romantika, arī mazliet gaisīga flirta un dvēseliskas noskaņas abiem uz vienas stīgas.

VĒZIS

Enerģijas būs pāri pārēm, tāpēc šodien vajadzētu ieplānot svarīgus darbus, atrotīt piedurknes un ķerties klāt. Izmanto laiku lietderīgi un sabiedriskās aktivitātes šodien neplāno.

LAUVA

Mīlestības diena. Jūtu gamma daudzkrāsaina. Ja esi ar kādu kopā, tad mīļotais cilvēks var ienest tavā dzīvē tīkamu harmoniju un līdzsvaru. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

JAUNAVA

Velti uzmanību mīļotajam cilvēkam un tuviniekiem, kopā pavadīsiet jaukus brīžus un būs par ko parunāt. Labs laiks nelieliem remontdarbiem un mājokļa izdaiļošanai.

SVARI

Svarīga mājas dzīve un ģimenes noskaņojums. Labprāt centīsieties palīdzēt savējiem ar padomu un atbalstu, taču nevajag pārspīlēt. Kāds var to uztvert kā iejaukšanos privātajā telpā.

SKORPIONS

Svarīgas norises privātajā dzīvē. Jūtas gruzd zem pelniem kā ogles, vien jāsagaida vējš, kas tās uzpūš par liesmu. Ja tev ir otrā pusīte, izdomājiet kopā kādu iedvesmojošu pasākumu.

STRĒLNIEKS

Izdaiļo interjeru un mājinieki priecāsies. Tev šī radošā nodarbe ļaus atpūtināt smadzenes, kas rosīgi darbojušās visu iepriekšējo darba nedēļu. Un arī nākamā solās būt nemierīga.

MEŽĀZIS

Lielisks brīdis, lai būtu kopā ar mīļoto - izdomājot romantiskus un aizraujošus pasākumus. Vakars sveču gaismā vai pie kamīna ir tieši tas, kas šobrīd nepieciešams.

ŪDENSVĪRS

Sirdslietās noskaņojums mazliet domīgs. Izrunājies ar mīļoto cilvēku, ja kaut kas sakrājies uz sirds. Pievakarē velti laiku sev un mierīgi pārdomā to, kas svarīgs darāms jaunajā nedēļā.

ZIVIS

Ieklausies sevī un atrodi kādu brīdi vienatnei, jo šis ir domu un vērtību sakārtošanas laiks. Šodien gribēsies daudz prātot par pasaules lietu kārtību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu