VUGD un vieglās automašīnas sadursmē Ropažu novadā cietuši seši cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Rīgas reģiona pārvaldes 2.daļas jaunā depo ēka Jaunpils ielā.
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Rīgas reģiona pārvaldes 2.daļas jaunā depo ēka Jaunpils ielā. Foto: Sintija Zandersone/LETA

Sestdienas pēcpusdienā Ropažu novadā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) autocisternas un kādas vieglās automašīnas sadursmē cietuši seši cilvēki, informēja Valsts policijā.

Sestdien plkst.16.22, dodoties uz izsaukumu Ropažu novada Garkalnes pagastā, VUGD autocisterna iekļuva ceļu satiksmes negadījumā, kurā bija iesaistīta vieglā automašīna, kā rezultātā autocisterna apgāzās uz sāniem. Notikumā cieta seši cilvēki, tai skaitā pieci ugunsdzēsēji glābēji, kuri tika nogādāti ārstniecības iestādē.

Valsts policija ir saņēmusi informāciju, ka sestdien Ropažu novada Garkalnes pagastā ir notikusi sadursme starp VUGD autocisternu un vieglo automašīnu. Sadursme notikusi, automašīnām šķērsojot regulējamu krustojumu no dažādām pusēm. Pēc sadursmes VUGD autocisterna apgāzās un sadursmē cieta pieci VUGD darbinieki un vieglās automašīnas vadītājs.

Cietušie tika nogādāti ārstniecības iestādē. Policijas rīcībā esošā pašreizējā informācija liecina, ka sadursmes brīdī VUGD automašīnai bija ieslēgts skaņas un gaismas signāls. Precīzi notikušā apstākļi tiek skaidroti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu