Vai Latvija ir gatava uzņemt WRC posmu rallijā? (3)

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Raimonds Strokšs
Raimonds Strokšs Foto: EPA/Scanpix

Tā runā, ka ir izveidota ļoti laba augsne pasaules rallija čempionāta WRC posma rīkošanai Latvijā 2024. gadā. Lai precizētu, kā sokas ar organizēšanu, Paula Timrota viesis raidījumā Ātruma cilts ir "RA Events" pārstāvis Raimonds Strokšs, kurš tikko Rīgā veiksmīgi noorganizējis divus FIA Pasaules čempionāta posmus rallijkrosā un 2024. gadā pie mums gatavojas rīkot Pasaules čempionāta rallijā (WRC) posmu.

Lai arī gada sākumā FIA kalendārā Latvijas vārda nebija, līdz ar promotiera maiņu Raimonds Strokšs ar komandu saņēma uzaicinājumu Rīgā rīkot divus FIA Pasaules čempionāta rallijkrosā posmus. Raimonds atzīst, ka tas ir bijis

pēdējo 13 gadu dullākais izaicinājums – trīs mēnešu laikā ar sākotnēju nulles budžetu "izairēt" līdz laimīgam finišam.

Rīgas sacensības iezīmē ēras beigas. Tā kā šis autosporta veids pāriet uz elektroauto, nākamajos rallijkrosa posmos Latvijā iekšdedzes dzinēju skaņas vairs nedzirdēs. Raimonds vēsturisko notikumu atzīmējis pie Jāņa Baumaņa superkāra stūres, veicot astoņus apļus, kas simboliski apzīmē astoņus Rīgā noorganizētus rallijkrosa čempionāta posmus.

Kamēr rallijkrosa pasaulē tiek meklēti jauni šova elementi publikas noturēšanai, Raimonds un

"RA Events" gatavojas jaunam izaicinājumam – 2024. gadā Latvijā uzņemt WRC posmu.

Cik tuvu šobrīd esam šī sapņa piepildīšanai, un kurā Latvijas punktā to plānots rīkot, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā!

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu