Dzērājšofera nedienas Pierīgā: elektrošoks, lauzta potīte un vairākas krimināllietas (8)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Reģionālās pašvaldības policistiem darba netrūkst. Nereti nākas iesaistīties arī satiksmei un apkārtējiem bīstamu autobraucēju tvarstīšanā. Tā, piemēram, pavisam nesen policisti saņēma ziņu par viegli atpazīstamu, apkārtējiem bīstamu Audi, ko nepieciešams aizturēt.

Pagājušās nedēļas ceturtdienā, 16. septembrī, īsi pirms pulksten četriem pēcpusdienā, Reģionālās pašvaldības policijas darbinieki nosūtīti uz Rīgas apvedceļu, pa kuru Ķekavas virzienā devies kāds apkārtējiem bīstams šoferis. Viņa vadītais auto bija viegli atpazīstams trūkstoša bampera dēļ, tādēļ policisti viņu ātri vien apturēja.

Jau no pirmā vārdiskā kontakta bija noprotams, ka Audi vadītājs varētu būt lietojis apreibinošas vielas un uzvedās neadekvāti.

Viņš bez aicinājuma izkāpa no sava auto un sāka pārmest likuma sargiem, vai tiešām viņam jāprasa atļauja, ko var darīt un ko ne. 

Pārbaudot vīrieša personas datus, atklājās, ka viņam nav autovadītāja apliecības. Tā jau iepriekš atņemta par auto vadīšanu reibumā. 

Brīdī, kad vīrietis sāka uzvesties agresīvi, apsaukāties, sabojāja policijas mašīnu, kārtībsargiem nācās lietot elektrošoku. Pēcāk Audi vadītājs sāka sūdzēties par sliktu pašsajūtu, kā dēļ mediķu brigāde viņu nolēma nogādāt ārstniecības iestādē.

Tur gan kungs nolēma neuzkavēties pārāk ilgi un, lai bēgtu no atbildības, izlēca pa otrā stāva logu, bet salauza potīti.

Viņš tika notverts un nogādāts aizturēšanas vietā, kur pret viņu ierosinātas vairākas krimināllietas un administratīvie procesi. 

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu