Izraēlas drošību spēku operācijā nogalināti četri palestīnieši

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Palestīna
Palestīna Foto: TVNET

Izraēlas drošības spēku operācijā pret palestīniešu islāmistu grupējuma "Hamas" šūniņu Rietumkrastā vairākās vietās izcēlušās apšaudes, kā rezultātā nogalināti četri palestīnieši, paziņojusi Izraēlas armija un palestīniešu amatpersonas.

Palestīniešu Veselības ministrija apstiprināja, ka dzīvību zaudējuši četri palestīnieši. Arī Izraēlas armijas preses pārstāvis paziņoja, ka ir četri bojāgājušie, kas visi bijuši "Hamas" kaujinieki.

"Drošības spēki naktī Jūdejā un Samārijā izvērsa operāciju pret "Hamas" teroristiem, kas gatavojās veikt teroraktus," paziņoja Izraēlas premjerministrs Naftali Benets, izmantojot Rietumkrasta bibliskos nosaukumus, kas plaši tiek lietoti Izraēlā.

Gazas joslā valdošais palestīniešu islāmistu grupējums "Hamas", ko Izraēla uzskata par teroristu organizāciju, apstiprināja, ka viņu kaujinieki nonākuši sadursmēs ar Izraēlas drošības spēkiem netālu no Jeruzalemes un Dženīnas, un apstiprināja, ka nogalināts vismaz viens viņu kaujinieks.

Izraēlas armijas preses pārstāvis sacīja, ka operācija, kurā piedalās armija un iekšzemes izlūkdienests "Shin Bet", vēl turpinās un aizturēti vairāki cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu