Vakcinācijas punktos svētdien rindas nav novērotas (8)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Vakcinācijas pret Covid-19 vides plakāts uz reklāmstaba.
Vakcinācijas pret Covid-19 vides plakāts uz reklāmstaba. Foto: Paula Čurkste/LETA

Vakcinācijas pret Covid-19 punktos, tostarp, tirdzniecības centros esošajos svētdien vakcinācija notiek ierastā režīmā un rindas neveidojas, pavēstīja Nacionālā veselības dienesta (NVD) Vakcinācijas projekta nodaļas pārstāve Inga Vasiļjeva.

Vakcinācijas nodaļas pārstāve arī informēja, ka sestdien vakcinācijas punktā tirdzniecības centrā "Alfa" pret Covid-19 vakcinēts 401 cilvēks, kas ir rekordliels dienas laikā vakcinēto skaits tirdzniecības centros izvietotajos vakcinācijas punktos.

Savukārt izbraukuma vakcinācijā sestdien kopā vakcinēti 1023 cilvēki, no kuriem Liepāja 220, Iecavā 191, Limbažos 185, Sondoros 132, Vecumniekos 115, Daudzesē 71, Sunākstē 58 un Sproģos 51.

Izbraukuma vakcinācijā 23.septembrī Rikavā vakcinēti 146 un 24.septembrī Sedā 131 cilvēks.

Kopējie dati par vakcinēto skaitu sestdienu varētu būt pieejami tuvākajās dienās.

Jau vēstīts, ka pēdējās dienās vairākos tirdzniecības centros esošajos vakcinācijas punktos pret Covid-19 veidojās rindas, kas saistīts ar "Johnson&Johnson" vakcīnu pieejamībai.

Līdzīga situācija bija arī izbraukuma vakcinācijās, kur iedzīvotāji gaida rindā tieši "Johnson&Johnson" vakcīnu, kam nepieciešama tikai viena deva.

Piektdien, 24.septembrī, poti pret Covid-19 saņēmuši vismaz 6295 cilvēki, liecina NVD dati.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu