Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 27. septembrim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Ir iespējas pārliecināties, kurš patiess draugs un kurš par tādu tikai uzdodas. Īstajā brīdī palīdzīgu roku vai padomu sniegs cilvēki, uz kuriem vienmēr esi varējis paļauties.

VĒRSIS

Pirmdiena nemierīga – var mainīties plāni un norunas. Tas tev nebūs īsti pa prātam, jo jāpielāgojas situācijām. Vakarā vislabākā atpūta mierīgā mājas atmosfērā.

DVĪŅI

Darba nedēļa sāksies rosīgi. Darāmā daudz, plāni lieli. Tomēr dažu brīdi grūti koncentrēties, jo domas arī pie saimnieciskām mājas lietām un attiecību tēmas kavēsies.

VĒZIS

Sapņains un domīgs noskaņojums un rīta pusē grūtāk iešūpoties jaunās nedēļas darbiem. Bet pa dienu jau uzņemsi apgriezienus un viss ies no rokas.

LAUVA

Pēc labākās sirdsapziņas paveic tev uzticētos darba pienākumus, taču pārāk nepārcenties un ar iniciatīvām klajā nenāc. Šobrīd jauniem izaicinājumiem nav tas labākais laiks.

JAUNAVA

Var rasties jaunas peļņas iespējas, tomēr viss rūpīgi jāizvērtē. Daudz ko panāksi ar personīgo pievilcību, smaidu un pārliecināšanas spējām.

SVARI

Koncentrējies darbam, var pavērties vilinošas karjeras iespējas. Ienākumi atkarīgi no paveiktā apjoma. Ja situācija neapmierina, raugies pēc labāk atalgota amata.

SKORPIONS

Darbā jāstrādā ar atdevi, pienākumi būs atbildīgi. Esi atvērts sadarbībai un ieklausies kolēģu viedoklī. Pievakarē mazliet sentimentālas un romantiskas noskaņas.

STRĒLNIEKS

Profesionālajā jomā lieli plāni, kas prasīs enerģiju, taču ideju un pārliecības par saviem spēkiem netrūks. Labs laiks prezentācijām un domubiedru meklējumiem.

MEŽĀZIS

Būsi gatavs jauniem izaicinājumiem un var nākt arī kāds finansiāli izdevīgs piedāvājums. Ir vērts papūlēties, jo rezultāts dos gandarījumu.

ŪDENSVĪRS

Daudz enerģijas un interesantas idejas. Piemērots periods iepriekš kārtīgi izplānotiem darījumiem. Iespējams, vajadzēs pastrādāt ārpus darba laika. Saki, lai ģimene neapbižojas.

ZIVIS

Rīkojies uzmanīgi ar tehniku. Ja darbs pie datora, tad nodublē failus un svarīgāko drošības dēļ izdrukā papīra formātā. Tehnoloģijas var pievilt visnepiemērotākajā brīdī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu