Nedēļas horoskops

Ko stāsta zvaigznes?
Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 4. līdz 10. oktobrim.

AUNS

Komandā spēks! Pratīsi aizraut un iedvesmot kolēģus un domubiedrus, lai darbi ātrāk kustas uz priekšu. Prātā var nākt visādas spurainas idejas, kas citiem liks nogrozīt galvas, bet tu pats būsi pārliecināts par to lietderību. Un pierādīsi, ka tev taisnība! Nu kā gan Aunam var nebūt taisnība? Īpaši rūpīgi šonedēļ jāizturas pret naudas lietām. Pieskati kontu – kas tajā ieskaitīts, glabā paroles un, protams, neiesaisties sarunās ar „banku darbiniekiem”, kas prasa pieejas datus. Ja plānota iepirkšanās, tad uztaisi sarakstu. Citādi var sanākt pārtēriņš, jo gribēsies ļauties atlaižu kārdinājumiem.

VĒRSIS

Priekšniecība vai darījumu partneri augstu novērtēs tavu profesionalitāti. Kaut arī Vērsis ir tāds pamatīgs darba darītājs, viņam ne vienmēr patīk atrasties uzmanības centrā. Bet šoreiz no tā neizvairīties un tev tas būs gluži pa prātam. Pēkšņi var pavērties pavisam jauni apvāršņi – jāprot tikai uzdrošināties. Iziešana no ierastās komforta zonas var darīt mazliet nemierīgu, bet, kā mēdz teikt: zem guloša akmens ūdens netek. Atbalstu un uzmundrinājumu sniegs ģimene. Nedēļas nogalē noteikti izdomā savējiem kādu aizraujošu izklaidi.

DVĪŅI

Varen veiksmīga nedēļa. Protams tikai tad, ja pats aktīvi darbosies. Augsts enerģijas potenciāls, ko vajadzētu izmantot mērķa sasniegšanai. Tā mērķa, par kuru sen esi domājis un sapņojis. Nešķied spēkus dažādu sīku problēmu risināšanai, gan tās izzudīs

pašas no sevis. Profesionālajā jomā nodemonstrēsi izcilu kompetenci. Dienas būs piepildītas, tāpēc vajag arī sevi mīlēt. Izgulies, lieto veselīgu un vitamīniem bagātu uzturu, lai spēki nezūd. Nedēļas nogale sirsnīga ģimenes lokā, bet brīvajiem ļaudīm ir vērts piedomāt pie nopietnu attiecību veidošanas.

VĒZIS

Savējie pirmajā vietā – teiks Vēzis un centīsies palīdzēt mīļajiem radiņiem no visas sirds. Dažu brīdi pat atstājot novārtā pats savas intereses. Taču vispirms būtu jauki pajautāt, vai palīdzība un padomi tiešām nepieciešami. Kādam var likties, ka tu mēģini kontrolēt un jaucies privātajā dzīvē. Rūpējies ar mēru. Pašam arī pulka darāmā. Darbā vai biznesā iespējamas pārmaiņas, jauni projekti, jauni partneri. Līgumu parakstīšanai patlaban nav labvēlīgs laiks, bet konceptuālos plānus apspriest vari. Brīvajiem ļaudīm interesanti piedzīvojumi sirdslietās.

LAUVA

Karjeras un biznesa līkloči ir kā kalnu serpentīns. Kāpumi, kritumi, brauciens gar aizas malu, strauji pagriezieni un atkal augšup. Patlaban profesionālajās lietās būs tāda sajūta, ka nav iespējams paredzēt, kas notiks rīt vai pat jau pēc dažām stundām. Ievelc elpu, noskaiti līdz desmit un sapulcē ap sevi komandu. Visiem kopā izdosies to kuģi noturēt taisni. Brīvajā laikā vistīkamākā nodarbošanās būs mājokļa uzpošana un izdaiļošana. Varbūt jānopērk jauns ādas dīvāns, varbūt kāda talantīga mākslinieka glezna, varbūt vienkārši skaistie rudens ziedi vāzēs jāsaliek.

JAUNAVA

Vienalga cik tev gadu, cik diplomi pie sienas un kāda darba pieredze, patlaban ir īstais laiks apgūt ko jaunu. Tiešsaistes kursu un semināru piedāvājums arvien papildinās un tiek piedāvātas tiešām vērtīgas tēmas. Jaunavas jau ir čaklas uz mācībām un jaunas zināšanas vienmēr noderēs. Tām nav obligāti jābūt profesionālās jomas mācībām – derēs arī valodu vai kādas hobija tēmas kursi.

Galvenais, lai prāts rosīgs. Svarīga loma šajā nedēļā būs sirdslietām. Jauki un romantiski brīži, siltas emocijas. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

SVARI

Vajag kaut ko sarunāt? Nokārtot? Lūdzu! Svari ar smaidu un savu apburošo eleganci atvērs visas durvis. Viegli un ātri sapratīsies ar cilvēkiem, kāda pazīšanās vēlāk var pāraugt lietišķā sadarbībā vai kāds darījumu partneris kļūt par tuvāku draugu. Dzīve apkārt mutuļos un tas tev būs gluži pa prātam. Turklāt var rasties iespējas atrast jaunus ienākumu avotus. Nekautrējies apspriest atalgojuma un peļņas jautājumus, jo katrs solis, katrs „peles klikšķis” kaut ko maksā. Nedēļas nogalē vari ieplānot iepirkšanos. Ja ne doties uz veikalu, tad izpētīt interneta tirdzniecības platformu piedāvājumu un pasūtīt nepieciešamās lietas ar piegādi.

SKORPIONS

Šonedēļ risināmi dažādi partnerības jautājumi. Ja tev ir savs bizness, tad sadarbības partneri var izstrādāt ko neprognozējamu. Pārliecinies gan vai tiešām radušās problēmas un vai esat cits citu sapratuši – var gadīties, ka sarakstē vai dokumentos kļūdas vai viena un tā pati situācija traktēta atšķirīgi. Tāpat arī saskarsmē ar kolēģiem saspringtie jautājumi izrunājami ļoti lēni un precīzi. Taču kopumā darbi ies no rokas un ar bankas konta stāvokli būsi apmierināts. Privātajā dzīvē sirsnība un sajūta, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru var paļauties. Ja tomēr rodas kāda nesaprašanās, tad rāmi jāizrunājas.

STRĒLNIEKS

Tiešums un atklātība dažkārt tracina, bet dažkārt atbruņo. Lai arī ko Strēlnieks var pateikt, uz viņu ilgi dusmoties nav iespējams un arī pats viņš ļaunu prātu netur. Ja izceļas kāds strīds, tad mēģini tūdaļ noregulēt un neej par šķīrēju svešos kašķos. Darbā daudz pienākumu un sajūta, ka dienas par īsām. Nedēļas nogalē pavisam noteikti esi pelnījis kārtīgi atpūsties. Klubs, ballīte, romantiski

piedzīvojumi. Palutini sevi ar kādu tīkamu pirkumu – labu parfimēriju, rotu, stilīgu aksesuāru. Ja tev ir bērni, tad jāpalīdz mācībās.

MEŽĀZIS

Pozitīvs un optimistisks noskaņojums. Dažu brīdi gribās trallināt jautru meldiņu un traukties ar kabrioletu, motociklu vai skrejriteni tā, lai jūtams vējš matos. Ir tāda tīkama iekšējās brīvības sajūta un nepieļauj, lai kādi nīgri ļautiņi to izjauc un sabojā garastāvokli. Darbā kārtīgi jāstrādā, taču tas no tevis nekādus pūliņus neprasa. Pamanīsies arī palīdzēt kolēģiem, dot visnotaļ vērtīgu padomu. Privātajā dzīvē iespējami kādi pavērsieni un pārpratumi, taču sirsnīga saruna palīdzēs visu salikt pa plauktiņiem. No dažādām dēkām un avantūrām gan turies pēc iespējas tālāk.

ŪDENSVĪRS

Kas darbu strādā, par to darbs gādā – tāds latviešiem sakāmvārds. Atkal jau plecos sagūluši atbildīgi pienākumi, pats ar saviem darbiem vēl neesi ticis galā, kad atsteidzas kāds kolēģis ar jautājumiem un lūgumu palīdzēt. Šis ir laiks, kad vari nostiprināt autoritāti, saņemt kādu labu izaugsmes un karjeras piedāvājumu, kā arī palielināt ienākumus. Kādam algas pielikums, kādam bonusa prēmija, kādam jauns sadarbības piedāvājums. Brīvajā laikā nesēdi mājās, jo var sanākt „rīvēšanās” un sīki strīdiņi. Labāk noorganizē savējiem skaistu pastaigu zeltainajā rudenī vai pikniku ar grilētiem gardumiem.

ZIVIS

Viedās, gudrās, sirsnīgās Zivis jau atkal trauksies glābt pasauli – varbūt kādam draugam vai draudzenei sirdsēsti un ir jāuzklausa, varbūt kādam radiniekam jāizpalīdz. Cilvēki par tavām rūpēm būs pateicīgi, un, kas labu dara, pie tā labais arī atgriežas. Darbā veiksies, bet pēkšņi var atklāties, ka pietrūkst kādu zināšanu profesionālajā jomā. Visticamāk – saistībā ar mūsdienu tehnoloģijām. Meklē informāciju tīmeklī, piesakies tiešsaistes kursos. Kā mēdz teikt: kauns nav nezināt, kauns ir negribēt zināt. Jaunā informācija noteikti noderēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu