Svētdien uz Latvijas ceļiem divi cilvēki gājuši bojā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā divi cilvēki, no tiem viens velosipēdists, informē Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Viens bojā gājušais ir ceļu satiksmes negadījumā Kurzemē, bet Zemgalē gājis bojā velosipēdists.

Kā aģentūru LETA informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova, vakar, 26.septembrī, ap plkst.11.50 Dienvidkurzemes novadā, Sakas pagastā, uz autoceļa Ventspils-Grobiņa, atrasta avarējusi automašīna "Renault Clio", kuras vadītāja negadījuma vietā gāja bojā.

Kā norādīja Šeršņova, VP par notikušo ir sākts kriminālprocess un tiek skaidroti ceļu satiksmes negadījuma iemesli.

Savukārt otrs traģiskais negadījums noticis Tukuma novada Džūkstes pagastā, kad 1945.gadā dzimusi sieviete, nepārliecinoties par ceļu satiksmes drošību, ar velosipēdu uzbrauca uz autoceļa Rīga-Liepāja, kur notika sadursme ar "Audi Q2". Velosipēdiste gājusi bojā notikuma vietā. Arī šajā gadījumā policijā sākts kriminālprocess.

Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumos cietuši 12 cilvēki, no tiem četri gājēji un trīs velosipēdisti, Zemgalē četri, Kurzemē septiņi, no tiem viens gājējs, bet Latgalē cietuši trīs, no tiem viens gājējs un viens velosipēdists.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēti 80 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 19 bija ar cietušajiem.

Diennakts laikā Rīgas reģionā noticis 41 ceļu satiksmes negadījums, Zemgalē - 11, Vidzemē pieci, Kurzemē astoņi, bet Latgalē reģistrētas 15 avārijas, liecina VP apkopotie dati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu