TV3 seriāls “Nemīlētie” atgriežas ar jaunu sezonu un tautā mīlētu aktieru piedalīšanos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

27. septembrī kanālā TV3 ar trešās sezonas pirmizrādi atgriežas dzīves drāma "Nemīlētie". Seriāls, kas veidots, balstoties uz lietuviešu autora Edvīna Kaledas triloģijas “Nemīlētie”, “Svešinieki”, “Nolādētie” grāmatu notikumiem, piedāvā tā turpinājumu jaunākajā sezonā ar nosaukumu “Nolemtie”. Skatītājus sagaida jauni varoņi, tumši noslēpumi un mīklaini notikumi.

Jaunajā seriāla sezonā jau iemīļotajiem personāžiem pievienosies vairāki jauni tēli, kurus atveidos gan jau plašāk pazīstamie aktieri - Lauris Subatnieks, Elīna Vāne, Armands Berģis, gan jaunie aktieri Klāvs Kristaps Košins, Poļina Čerņenoka, Elīna Avotiņa un Varis Vilciņš.

Seriāla “Nemīlētie” varoņu likteņi savīsies spēlē, kuras noteikumi skaidri vien viņiem pašiem - kāds cīnās ar dūrēm, cits ar prātu, bet uzvar tas, kurš nemaz nav spēlējis. Brīžiem varoņi atkal celsies kājās un kritīs atpakaļ, atgriežoties pie tā, kas reiz izpostījis. Mīlestība vai nauda, jaunas dzīves sākums vai kārdinājums, atbildība vai bezrūpība, palikt uzticīgam sev vai tomēr kalpot svešajiem?

Lielpilsētas dzīvē parādās cilvēku nolaupīšanas, pastāvīgi skan šāvienu atbalsis un izdziest dzīvības. Neviens nesaprot, kurš kuram atriebjas, kāpēc reizēm tiek nogalināti pat nevainīgi cilvēki un kas ir slepkava, kuru visi meklē, bet neviens nevar notvert? Kuri būs šīs spēles uzvarētāji brīdī, kad atskanēs pēdējie šāvieni – Artūrs? Zīle? Makars? Lorenss? Inga? Vai varbūt tomēr Lūgers?

Seriāla "Nemīlētie. Nolemtie" trešajai sezonai sākoties, iepazīsties ar jaunajiem seriāla varoņiem!

Rūdolfs Šulcs - Lauris Subatnieks

Rūdolfs Šulcs - Lauris Subatnieks
Rūdolfs Šulcs - Lauris Subatnieks Foto: publicitātes

Viena no nopietnākajām un apķērīgākajām Silvera noziedzīgās pasaules uzticības personām. Nodarbojas ar finanšu afērām, melno grāmatvedību, netīrās naudas atmazgāšanu. Pazīst korumpētos politiķus, prokurorus, policistus. Silvera bandas prāts, galva un acis.

Pirms daudziem gadiem Rūdolfam finanšu afēru dēļ bija jābēg prom no Latvijas, pēc noilguma termiņa beigām, atgriezies dzimtenē, viņš risina ne vien sava bosa Silvera finansiālos jautājumus, bet arī mēģina atrast savu bijušo sievu Brigitu un dēlu Tomasu, tādējādi saniknodams savu tiešo priekšnieku. Par pretošanos Silveram Rūdolfam draud lielas briesmas, un viņam atliek divas iespējas – riskēt un mēģināt atgūt savu bijušo ģimeni vai iet bojā no ļoti bīstamā un viltīgā Silvera lodēm.

Brigita Burneika - Elīna Vāne

Pēc tam, kad viņas bijušais vīrs Rūdolfs Šulcs, bēgdams no cietuma un aizbraukdams no valsts, atstāja viņu vienu pašu ar mazu dēlu uz rokām, Brigita viena pati, bez citu palīdzības, uzaudzinājusi dēlu. Viņa nocietinājās un sasniedza lielus augstumus savā profesionālajā darbībā. Sevi nežēlodama rūpējās par dēlu Tomu un sava otrā vīra Viļņa karjeru. Viņa ir gudra, apķērīga un sirsnīga sieviete, bet visa viņas mierīgā ģimenes dzīve sabrūk brīdī, kad pēc daudzu gadu pārtraukuma negaidīti Latvijā atgriežas viņas bijušais vīrs Rūdolfs.

Vilnis Burneika - Armands Berģis

Vilnis Burneika - Armands Berģis
Vilnis Burneika - Armands Berģis Foto: publicitātes

Brigitas vīrs, kurš strādā žurnālistikā un atspoguļo visus aktuālos notikumus, kas notiek Latvijā. Savā jomā viņš zināms kā zinošs speciālists. Vienmēr izceļas ar savu principialitāti un neuzpērkamību, līdz brīdim, kad kāds piedāvā lielu naudu – tajā brīdī viņš atkāpjas no saviem principiem. Ar Brigitas palīdzību sāk strādāt viņas vadītajā uzņēmumā, cenšas godprātīgi izpildīt viņam uzticētos pienākumus, bet visas viņa kārtis sajauc Viļņa sievas Brigitas bijušais vīrs Rūdolfs Šulcs, kurš negaidīti parādās pie horizonta. Tad Vilnis, cīnīdamies par savu sievu, parāda sevi kā ļoti naivu, nedrošu un atriebīgu vīrieti.

Rinalds Kuperovs (Kūpers) - Klāvs Kristaps Košins

Rinalds Kuperovs (Kūpers) - Klāvs Kristaps Košins
Rinalds Kuperovs (Kūpers) - Klāvs Kristaps Košins Foto: publicitātes

Pusaudžu gados pieļāvis dažādas kļūdas un sīkus noziegumus, par to uz dažiem gadiem nonācis cietumā, tur iepazinies ar Artūru Vanagu, atgriezies brīvībā un normālā dzīvē, viņš vēršas pie bijušā cietuma drauga pēc palīdzības. Jaunībā pieļauto kļūdu dēļ viņam neviens nedod darbu, bet viņam ir jārūpējas par smagi slimo mammu un jaunāko māsu. Viņam nav naudas, dažreiz pat nav par ko paēst, Kūpers vēršas pēc palīdzības pie Artūra, un viņš kā starpnieks iekļaujas Kūpera un Zīles grupējumā. Viņš ir draugiem uzticams, stingra rakstura, nedaudz impulsīvs puisis. Viņš izpilda gan Zīles, gan Lorensa norādījumus un uzdevumus. Pat tad, kad Kūpera dzīvībai draud briesmas, viņš izvēlas riskēt, ne nodot savu draugu.

Alise Kuperova - Poļina Čerņenoka

Alise Kuperova - Poļina Čerņenoka
Alise Kuperova - Poļina Čerņenoka Foto: publicitātes

Alise, Rinalda (Kūpera) jaunākā māsa. Ļoti labi audzināta, prātīga un kārtīga meitene. Zina, ko dzīvē grib sasniegt, strādājot bārā, viņa rūpējas gan par slimo mammu, gan to, lai brālis atkal nenoietu no ceļa un atkal nenokļūtu cietumā. Dzīvē maz pieredzējusi siltumu, mīlestību, tāpēc gribētu atrast savu īsto dzīves mīlestību.

Nellija Berga - Elīna Avotiņa

Nellija Berga - Elīna Avotiņa
Nellija Berga - Elīna Avotiņa Foto: publicitātes

Māsiņa, kura strādā slimnīcā, mediķe, kura lieliski prot savu darbu, bet dzīvē pieredzējusi daudz zaudējumu, nāves un netaisnību. Viņai ir grūti iztikt no mazās medicīnas māsas algas, bet viņa nekad nemeklē vieglākos ceļus, kaut gan tad Nellijai, iespējams, būtu vieglāk dzīvot. Viņa ir uzticīga saviem principiem, uzskata, ka vieglie ceļi ne pie kā laba neaizved, viņa joprojām naivi tic, ka labais dzīvē vienmēr uzvarēs slikto, bet patiesība – melus.

Tomass Šulcs - Varis Vilciņš

Tomass Šulcs - Varis Vilciņš
Tomass Šulcs - Varis Vilciņš Foto: publicitātes

Brigitas un Rūdolfa dēls, kā jebkuru citu jaunieti, arī viņu interesē datori, sports, mūzika. Vienādi mīl un ciena gan savu māti, gan tēvu, kurš viņu pameta bērnībā. Viņam ir aukstas attiecības ar tagadējo mammas vīru Vilni, tomēr viņu neignorē, saprot savu māti, mēģina pieņemt savu patēvu. Bet Toma dzīve kardināli izmainās, kad pēc ilgiem slēpšanās gadiem Latvijā atgriežas viņa īstais tēvs Rūdolfs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu