Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 29. septembrim!

AUNS

Turi kārtībā naudas lietas un seko līdzi visiem rēķiniem un maksājumiem. Iegādājoties mantas, izvērtē kvalitāti un lietderību, jo pastāv pārmaksāšanas riski.

VĒRSIS

Nemierīga diena. Dažādi notikumi var izjaukt ierasto ritmu. Varbūt priekšniecība uzdod kādu jaunu darbu, varbūt tehnika saniķojas vai dators izdomā dzīvot savu dzīvi.

DVĪŅI

Lieliska diena dažādiem finanšu jautājumiem. Vari runāt par algas pielikumu vai apspriest kādus līgumu nosacījumus. Ja plānota iepirkšanās, var izdoties atrast labas lietas par saprātīgām cenām.

VĒZIS

Labsirdības diena. Būsi izpalīdzīgs, uzklausīsi, atbalstīsi un sniegsi vērtīgus padomus. Pretī saņemsi pozitīvu paldies un cilvēki to atcerēsies. Ja kādreiz pašam nepieciešams atbalsts.

LAUVA

Sekmīgi risināsi lietišķās sarunas, taču jābūt modram attiecībā uz jaunām peļņas iespējām, bet, ja priekšniecība apspriež atalgojuma jautājumus, nekautrējieties atgādināt savu veikumu.

JAUNAVA

Labas iespējas nopelnīt, tikai neriskē un neiesaisties apšaubāmos pasākumos. Jāpārskata ikdienas izdevumi un nevajag tērēties par niekiem vai izklaidēm. Lai arī kāds vilinājums.

SVARI

Aktuāls kļūs karjeras jautājums. Rūpīgi izvērtē visus „par” un „pret”. Ja kārtojamas lietišķās darīšanas, sagatavojies rūpīgi, ir iespējami negaidīti pavērsieni.

SKORPIONS

Jo pozitīvāk raudzīsies uz situācijām un mazāk ļausies stresam, jo vairāk spēsi izdarīt. Nezaudē savaldību, ja sāk risināties notikumi, kurus nevari kontrolēt un ietekmēt.

STRĒLNIEKS

Nevajag strīdēties vai iesaistīties neauglīgās diskusijās. Dienas straujajā ritmā atvēli pietiekami daudz laika atpūtas un pusdienu pauzei. Nevar skriet bez apstājas.

MEŽĀZIS

Tavi ieteikumi šodien kādam var būt zelta vērtē. Arī kolēģi vai darījumu partneri labprāt uzklausīs tavu viedokli. Jutīsies novērtēts un gandarīts.

ŪDENSVĪRS

Dienas gaita lielā mērā atkarīga no garastāvokļa un emocijām. Neļauj vaļu negācijām, tad labi parādīsi sevi profesionālajā jomā un gūsi panākumus.

ZIVIS

Darbā soli pa solim virzīsies nospraustā mērķa virzienā. Strādīgums un neatlaidība dos savus augļus. Varbūt kādā jomā jāpapildina zināšanas, piemēram, apgūstot pašas jaunākās tehnoloģijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu