Blogeris nolemj par Lamborghini samaksāt 1$ banknotēs un saskaras ar negaidītām problēmām (12)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET kolāža

Klikšķi mūsdienās ir zelta vērtē, tādēļ cilvēki, kam blogošana ir maizes darbs, mēdz darīt visneprātīgākās lietas.

Jau esam vēstījuši par krievu jūtūberiem, kas savas auditorijas uzmanību notur ar greznu automašīnu dedzināšanu vai nomešanu no liela augstuma. Kāds amerikāņu jūtūberis vārdā Dosons Gērlijs, kuram YouTube ir kanāls BigDawsTv, tikmēr nolēma piepildīt sapni un iegādāties Lamborghini. Tā kā došanās pie automašīnu pārdevēja un iegādes līguma parakstīšana nav diez cik interesants scenārijs, Dosons nolēma izdarīt ko neparastu - mašīnas nopirkšanai nepieciešamo naudas summu pārvērst 1 dolāra banknotēs, un tā viņš kļūtu par pirmo cilvēku, kas lambo iegādājies šādā veidā.

Asprātīgās idejas realizēšana jau pašā sākumā blogerim meta izaicinājumu, jo izrādījās, ka 1 dolāra banknošu nemaz tik daudz bankās nav. Tā kā Dosons vēlējās izņemt bankā 250 000 dolāru, bet bankas tik lielu summu neglabā 1$ naudas zīmēs, viņam nācās tuvējo filiāli apmeklēt vairākas dienas pēc kārtas - iztukšot bankas krājumus un pagaidīt, kad atkal tiek piegādāta krava ar 1 dolāra banknotēm. Kad nauda bija izņemta, viņš to sapakoja kastēs, iekrāva savā ikdienas ševroletā un devās iepirkties.

Pirmajā salonā, kur varēja iegādāties perfektu Huracan ar nelielu nobraukumu, Dosons atklāja, ka ar savu naudas kaudzi var doties uzreiz prom, jo tur darījumi skaidrā naudā netiek veikti. Arī nākamajos divos auto tirdzniecības salonos viņš Lamborghini iegādāties nevarēja. 

Veiksme Gērlijam uzsmaidīja nākamajā dienā, kad viņš atrada baltu Huracan, par kuru pārdevējs prasīja 220 tūkstošus dolāru. Automobiļa saimnieks sākotnēji ar bažām raudzījās uz kastēm ar naudu, taču pēc aizdomu pārvarēšanas tomēr piekrita darījumam.

Ar to gan mašīnas pirkšanas epopeja nebeidzās, jo neviena banka nevēlējās pieņemt vairāk par 100 000 dolāru 1$ banknotēs, tāpēc cilvēkam, kurš tikko bija pārdevis savu superauto, vēl nācās braukāt pa banku filiālēm, lai atbrīvotos no neparocīgā skaidras naudas apjoma. Blogeris, kurš bija radījis sarežģījumus sev un citiem, beigās tomēr izrādījās pietiekami pretīmnākošs un mašīnas pārdevējam piemaksāja vēl 5 tūkstošus dolāru.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu