Lebrons sākotnēji bijis skeptisks, taču beigu beigās vakcinējies pret Covid-19

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss.
Lebrons Džeimss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Lebrons Džeimss sākotnēji esot bijis ļoti skeptisks par vakcinēšanos pret Covid-19, taču pēc pārdomām tomēr nolēmis to darīt, ziņo Ziemeļamerikas mediji.

Jautājums par vakcinēšanos Džeimsam otrdien tika uzdots tradicionālajā Losandželosas "Lakers" komandas mediju dienā. Maijā viņš uz šo jautājumu atteicās atbildēt.

"Katram ir izvēle darīt to, kas ir labākais pašam un ģimenei. Es pret vakcinēšanos biju ļoti skeptisks. Veicu pats savu faktu izpēti un nolēmu, ka tas būs vislabākais man un manai ģimenei, apkārtējiem. Tāpēc arī nolēmu vakcinēties," Džeimsa teikto citē medijs CNN.

Basketbolists gan uzsvēra, ka neviens nav jāpiespiež vai jāmēģina pārliecināt vakcinēties. Tā esot katra cilvēka brīva izvēle.

Dāvja Bertāna komandas biedrs Bredlijs Bīls Vašingtonas "Wizards" mediju dienā sacīja, ka viņš neizjūt spiedienu vakcinēties. Bīls vasarā nedrīkstēja piedalīties Tokijas olimpiskajās spēlēs ASV izlases sastāvā, jo nonāca karantīnā.

NBA leģenda Karīms Abduls Džabars intervijā CNN pirmdien sacīja, ka spēlētāji, kuri nevakcinējas pret Covid-19, ir "slikti komandas biedri un slikti pilsoņi".

"Mēs visi esam iesaistīti karā. Vakcīnas un maskas ir mūsu ieroči šajā karā," sacīja leģendārais basketbolists.

Medijam "Rolling Stone" Džabars pauda, ka nevakcinētos spēlētājus komandām būtu jāatlaiž.

NBA negatavojas ieviest prasību par obligātu vakcināciju spēlētājiem. Šāda prasība gan attiecas uz klubu apkalpojošo personālu un tiesnešiem.

Jaunā NBA sezona sāksies 18.oktobrī, bet šobrīd esot vakcinējušies 90% spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu