Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 30. septembrim.

AUNS

Pienācis laiks drošiem soļiem doties uz priekšu! Ar enerģiju un gribasspēku paveiksi daudz. Tikai raugies, lai tavs veikums tiek atbilstoši novērtēts naudas izteiksmē.

VĒRSIS

Nešķied enerģiju tukšgaitā un nemēģini visus par varītēm pārliecināt par savu taisnību. Darbā pienākumu netrūks un arī mājās būs daudz kas paveicams.

DVĪŅI

Sekmīgs laiks lietišķo jautājumu risināšanai, tikai jābūt uzmanīgām ar dokumentiem, bankām un citām finanšu iestādēm. Nebūtu labi uzņemties kredīta vai līzinga saistības.

VĒZIS

Nekārto darījumus un biznesa lietas ar draugiem. Kopīgas izklaides – labi, bet, ja nepieciešams nopietns atbalsts, paļaujies pats uz saviem spēkiem.

LAUVA

Prāts nobriedis uzņemt jaunas zināšanas, tāpēc ir vērts pārskatīt kursu, semināru vai studiju piedāvājumu internetā. Iespējams, kāda tēma tevi ļoti uzrunās.

JAUNAVA

Darbā soli pa solim virzīsies nospraustā mērķa virzienā. Strādīgums un neatlaidība dos savus augļus. Laba diena peļņai un finanšu jautājumiem.

SVARI

Darbā un biznesā neliec visu uz vienas kārts. Risks un neapdomība var dārgi maksāt. Tāpat arī jāuzmanās no pārrēķināšanās. Mājās gādā par saticību un nestrīdies par sadzīves sīkumiem.

SKORPIONS

Darbā pozitīva atmosfēra un darbi sokas. Bet var aktualizēties privātās dzīves tēma. Simpātiju un kaislību dzirkstis, bet vienlaikus arī mazi strīdiņi. Atceries, ka gudrākais piekāpjas.

STRĒLNIEKS

Uz priekšu jāvirzās pamazām, no rokas ies darbi, ko iepriekš būsi kārtīgi izplānojis. Tas attiecas arī uz naudas lietām. Uz ātru peļņu neceri, bet strādā pie ilgtermiņa projektiem.

MEŽĀZIS

Iespējami negaidīti piedāvājumi un trakas biznesa idejas, kas nopietno Mežāzi samulsinās. Ilgi domāt nav laika. Esi gatavs pieteikties augstākam amatam. Vai varbūt ir laiks sākt savu biznesu.

ŪDENSVĪRS

Darbā vai biznesā paliela spriedze, jo vienlaikus jāizlemj dažādi jautājumi. Esi precīzs un sargies no kļūmēm. Vakarā arī rosība, jo tuvie cilvēki gribēs apspriest ar tevi dažādus jautājumus.

ZIVIS

Prāts pozitīvi nemierīgs. Iespējams, ir noiets zināms ceļa posms un vecais, lai paliek pagātnē. Burvīgs laiks, lai mācītos, apgūtu jaunas iemaņas, radītu jaunas idejas vai mainītu darbu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu