Maijai Sējānei vakariņu šovā paliek slikta dūša

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Maija Sējāne un Indra Salceviča šovā "Gandrīz ideālas vakariņas"
Maija Sējāne un Indra Salceviča šovā "Gandrīz ideālas vakariņas" Foto: publicitātes

TV3 šovā "Gandrīz ideālas vakariņas" šonedēļ cits pie cita viesojas šova "X Faktors" radošā komanda.

Trešajā vakarā viesus uzņēma stilists un mākslinieks Arvils Linde, kuram par izklaidi palīdzēja parūpēties austeru speciālists Renārs Purmanis. 

Austeru ēšanu visvairāk izbaudīja stiliste Indra Salceviča, taču grūtāk gāja šova muzikālajai producentei Maijai Sējānei.

"Izklaide šoreiz nebija izklaide. Priekš manis tas bija "jackass" [riebīga izjokošana]. Tā, protams, nav Arvila vaina, es zinu, ka viņš gribēja, lai man iegaršojas austeres. Visu cieņu Renāram - Renārs ir brīnišķīgs pavārs un austeru meistars, un es zinu, ka man tika iedots pats labākais.

Bet man pēc tam bija slikta dūša, un tas man tiešām mazliet pabojāja vakaru. Un pamatēdienu es nevarēju tik ļoti izbaudīt, kaut gan tas bija gards.

Iespējams, ja tā austerīte nebūtu pa vidam trāpījusies, tad man ietu daudz labāk ar pamatēdienu," pēc vakariņām sacīja Sējane, novērtējot izklaidi vien ar atzīmi seši. 

Jau vēstījām, ka šonedēļ šova "Gandrīz ideālas vakariņas" uzdevumu - pagatavot vakariņas - izaicinošāku padara fakts, ka viens no dalībniekiem, mūziķis un šova "X Faktors" vadītājs Markus Riva ir vegāns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu