Par sievietes aplaupīšanu sabiedriskā transporta pieturā Daugavpilī aiztur trīs jauniešus (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: https://satiksme.daugavpils.lv/

Par sievietes aplaupīšanu sabiedriskā transporta pieturā Daugavpilī aizvadītajā nedēļā aizturēti trīs jaunieši, informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

23.septembrī ap plkst.23 likumsargi saņēma informāciju par iespējamu laupīšanu Daugavpilī. Ierodoties notikuma vietā, policijas darbiniekiem izdevās noskaidrot, ka vairākās personas kādai 1941.gadā dzimušai sievietei, kura atradās sabiedriskā transporta pieturā, no rokām izrāva somiņu un aizbēga.

Veicot operatīvās izmeklēšanas darbības, policijai izdevās noskaidrot 2002.gadā dzimušas sievietes, kā arī 2005.gadā un 2004.gadā dzimušu jauniešu saistību ar noziedzīgo nodarījumu. Jaunieši jau iepriekš bija nonākuši policijas redzeslokā.

Saistībā ar laupīšanu ir sākts kriminālprocess saskaņā ar Krimināllikuma 176.panta 2.daļu. Par laupīšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu