Tiešraide: satiec "Ucipuci" varoņus "Ucipuci bērnu rītā" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Ucipuci bērnu rīts"
"Ucipuci bērnu rīts" Foto: publicitātes

TVNET kopā ar LMT Viedtelevīziju aicina 3. oktobrī plkst. 10.00 tiešraidē vērot jaunu bērnu raidījumu "Ucipuci bērnu rīts". Tajā mazi un lieli skatītāji varēs iekustināt brīvdienu rītu un satikt iemīļotos Zanes Zustas bērnu grāmatu varoņus pūcīti Ucipuci un zēnu Krišu.

Bērni ir aicināti ņemt līdzi savu mīļāko rotaļlietu un kopā darboties raidījuma praktiskajā darbnīcā. Tajā būs vajadzīgs papīrs, līme, tukša pudele un šķēres.

"Ucipuci bērnu rīta" tiešraidi vadīs Krišs (aktieris Oskars Florencs-Vīksne), animētās pūcītes lomā iejutīsies aktrise Līga Kausa. Raidījuma režisori ir Jānis Romanovskis un Juris Gogulis, animētās Ucipuci ilustratore - Evija Timma-Novika, bet par pūcītes atdzīvināšanu rūpējas animators Jānis Zurģis.

Vairāku populāro bērnu grāmatu un raidījumu Ucipuci raidījumu scenāriju autorei Zanei Zustai ideja par šāda formāta raidījumu un attālināto tikšanos tiešraidē radusies, izvērtējot sarežģīto laiku, kad bērnu izklaides iespējas ir diezgan ierobežotas drošības apsvērumu dēļ. Šāda vēl nebijusi un unikāla tiešraides tikšanās ir lieliska iespēja aizraujoši pavadīt brīvdienas rītu, radot mazajiem iespēju pavisam šķietami tuvu satikt grāmatu varoņus, kas citkārt varētu notikt klātienē.

"Bērnībā satikt dzīvu Karlsonu vai jauko suņuku Pifu - redzēt, kā šie tēli runā tieši ar mani, - būtu bijis īsts brīnums, tāpēc esmu gandarīta, ka varu šo iespēju piedāvāt mūsu bērniem. Esmu pārliecināta, ka mazie skatītāji ticēs, ka Krišs un Ucipuci runā tieši ar viņiem," par jauno raidījumu stāsta idejas autore Zane Zusta.

Tapis bērnu raidījums ar Zanes Zustas radīto tēlu Ucipuci
Tapis bērnu raidījums ar Zanes Zustas radīto tēlu Ucipuci Foto: publicitātes

"Ieslēgt mājās televizoru, vēl pidžamā esot, un satikties ar iemīļotajiem grāmatu varoņiem, manuprāt, ir labākais veids, kā iesākt brīvdienas rītu. Aktīvākie varēs darboties līdzi praktiskajā daļā, bet citi – just līdzi vērojot. Bērniem patīk, ja viņiem nekas netiek uzspiests, - jaunais raidījums tieši to arī nodrošinās," stāsta apvienības "Wind Films" režisors Jānis Romanovskis. Savukārt režisors Juris Gogulis uzsver, ka bērnu auditorija ir ļoti prasīga, tāpēc raidījuma veidotājiem viens no svarīgākajiem izaicinājumiem būs noturēt mazo skatītāju uzmanību visas tiešraides garumā.

Video: Tiešraide "Ucipuci bērnu rīts".

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu