Pārkāpjot virkni satiksmes noteikumu, sieviete izraisa frontālu sadursmi ar smago auto (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Autoavārija: "Volkswagen Touareg" pēc frontālas sadursmes ar kravas auto.
Autoavārija: "Volkswagen Touareg" pēc frontālas sadursmes ar kravas auto. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kādai sievietei steigšanās pēc bērna uz skolu beidzās ar nopietnu avāriju un nonākšanu slimnīcā ar nopietnām traumām. Arī viņas vadītā Volkswagen Touareg liktenis ir neskaidrs, jo priekšpuse ir burtiski samīcīta kā akordeona plēšas.

Kaudzīšu ielas galā, aiz Getliņiem, darbadienas laikā ir vērojama blīva smago automašīnu kustība. Lielākoties pašizgāzēji mēro ceļu līdz Cēdera karjeram.

Scania smagā spēkrata vadītājs Tālis brauca pa šo maršrutu arī ceturtdien, un viņam pietrūka vien daži simti metru līdz galamērķim, kad viņa automašīnas kabīnē lielā ātrumā ietriecās Volkswagen Touareg apvidus automobilis, vēsta TV3 raidījums Degpunktā.

Spēcīgajā sadursmē Volkswagen priekšējā daļa faktiski tika iznīcināta, bet auto vraks nonāca ceļmalas zālienā. Negadījumā bija tikai viens cietušais - apvidus auto vadītāja, kura, kā saka Scania vadītājs Tālis, pirms avārijas steidzās pēc bērna uz skolu.

Citi notikušā liecinieki stāsta, ka pirms avārijas Volkswagen spēkrats uz ceļa manīts pārsniedzot drošu braukšanas ātrumu, turklāt tieši pirms šā līkuma tika veikts apdzīšanas manevrs. Policistiem šo informāciju vēl būs jāpārbauda.

Uz slimnīcu cietusī aizvesta stabilā stāvoklī, bet ir gūtas vairākas nopietnas traumas, ziņo mediķi.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu